Barking Heads Bowl Lickin Chicken sausas maistas šunims kaina
  • Išparduota
Barking Heads Bowl Lickin Chicken sausas maistas šunims kaina

Barking Heads Bowl Lickin Chicken sausas maistas šunims, 12 kg

75,99 €

  Išsiųsime per 1-3 darbo dienas.

Išparduota
Prekės kodas: BAR0009
Aprašymas

Barking Heads Bowl Lickin Chicken sausas maistas šunims su vištiena. Skirtas mažų ir vidutinių veislių suaugusiems šunims. Pagamintas naudojant natūralius aukščiausios kokybės ingredientus.  Su 100% natūralia vištiena. Be konservantų, be glitimo, be sintetinių dažiklių ir skonio stipriklių. Patvirtintas veterinarų, natūraliai hipoalerginis maistas su daržovėmis ir žolelėmis.

Sudedamosios dalys

Sudėtis: Vištienos mėsos 55% - iš kurios vištienos 34% ir džiovintos vištienos mėsos 21%, rudųjų ryžių 19%, avižos, baltieji ryžiai, upėtakiai, liucerna, žirnių 4%, saulėgrąžų aliejus, vištienos riebalai, jūros  dumbliai, gliukozamino 355mg/kg, metylsulfonylmetano 355mg/kg, chondroitino sulfato 250mg/kg, pomidorų 0,4%, žolelių (mairūnas, bazilikas, raudonėlis, šalavijas, čiobrelis, petražolės) 0,4%, mineralai.

Analitinės sudedamosios dalys: Žalių baltymų 26%, žalių riebalų  17%, žalios ląstelienos, 3,5%, žalių pelenų 7,5%, Omega-6 3,6%, Omega-3 1%.

Maistiniai priedai 1 kg: vitamino A 17.308TV, vitamino D3 1.538TV, vitamino E 192TV, cinko, kaip chelatinio cinko hidrato su glicinu 96mg, geležies, kaip chelatinio geležies (II) hidratao su glicinu 77mg, vario, kaip chelatinio vario hidrato su glicinu 6,7mg, mangano, kaip chelatino mangano su glicinu 5,8mg, jodo kaip bevandenio kalcio jodato 1,4 mg, seleno, kaip organinio seleno saccharomyces Cerevisiae CNCM 1-3060 0,1mg.

Šėrimo rekomendacija

Pasirūpinkite, kad Jūsų šuo visada turėtų šviežio geriamojo vandens.

Jei Barking Heads maistu augintinį maitinsite pirmą kartą, rekomenduojama keisti 25% seno maisto šiuo maistu, kas antrą dieną kol 100% pereisite prie Barking Heads.

Rekomenduojamas dienos maisto kiekis: žiūrėti ant pakuotės.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai, vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Papildoma informacija
Prekės ženklasBarking Heads
KodasBAR0009

Charakteristikos

Augintinio amžiusSuaugusiems
Veislės dydisVidutinėms veislėms
Baltymų šaltinisVištiena

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje