Royal Canin Mini Light Weight Care sausas maistas šunims

9,99 €

  Išsiųsime per 2-3 darbo dienas.

Pakuotė
  • 1 kg
  • 3 kg

Prekės kodas: ROY0108
Aprašymas

Royal Canin Mini Light Weight Care sausas maistas šunims. Skirtas mažų veislių suaugusiems šunims, linkusiems priaugti svorio, kurių svoris mažesnis nei 10kg. Didelis kiekis* baltymų (30%) padeda palaikyti raumenų masę, o mažas riebalų kiekis* (11%) padeda riboti svorio priaugimą. Optimalus tirpių ir netirpių skaidulų derinys padeda nejusti alkio, o omega 3 riebiosios rūgštys palaiko sveikus sąnarius. Visapusis, skanus ir sotus pašaras, kuris palaiko sveikus sąnarius ir neleidžia priaugti papildomo svorio. *Lyginant su produktu Mini Adult.

Kaip dar galite padėti savo šuniui?

Skatinkite šuns aktyvumą vaikščiodami, žaisdami parke ar namuose. Vietoje skanėstų duokite granulių iš jo įprasto maisto. Svarbiausia, vadovaukitės ant pakuotės pateiktais maisto dozavimo nurodymais. Jei turite klausimų ar abejonių dėl savo šuns sveikatos, kreipkitės į veterinarą.

Sudedamosios dalys

Dehidratuoti paukštienos baltymai, kukurūzai, miežiai, ryžiai, augalinių baltymų izoliatas*, kukurūzų glitimas, hidrolizuoti gyvūniniai baltymai, mineralai, augaliniai pluoštai, gyvuliniai riebalai, runkelių minkštimas, celiuliozės milteliai, mineralai, žuvų taukai, mielės ir jų dalys, sojų aliejus, gysločio lukštai ir sėklos, fruktooligosacharidai, agurklių aliejus, medetkos ekstraktas (liuteino šaltinis). *L.I.P.: baltymai, naudojami dėl jų itin gero virškinimo.

Analitinės sudedamosios dalys: baltymai 30%, riebalai 11%, žalios skaidulos 6,6%, žali riebalai 5,2%, neazotinės ekstraktinės medžiagos 37,7%.

Maistiniai priedai: Vitaminas A: 22000 TV, vitaminas D3: 1000 TV, E1 (geležis): 36 mg, E2 (jodas): 3.6 mg, E4 (varis): 11 mg, E5 (manganas): 47 mg, E6 (cinkas): 136 mg, E8 (selenas): 0.04 mg. Konservantai. Antioksidantai.

Energinė vertė: 3371 kcal/kg.

Šėrimo rekomendacija

Pasirūpinkite, kad Jūsų šuo visada turėtų šviežio geriamojo vandens.

Rekomenduojamas dienos maisto kiekis: žr. ant pakuotės.                           

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai, vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Papildoma informacija
Prekės ženklasRoyal Canin
KodasROY0108
Numatoma gavimo data:2021-09-29

Charakteristikos

Augintinio amžiusSuaugusiems
Veislės dydisMažoms veislėms
Baltymų šaltinisPaukštiena

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje