AFP Classic Comfort draskyklė katėms, 39.5x39.5x50 cm

47,49 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: AFP0035
Aprašymas

AFP Classic Comfort draskyklė katėms. Puikiai namų interjere deranti medinė draskyklė su dvejomis kojomis, apvyniotomis tvirtu natūralaus sizalio pluoštu. Ant paminkštinto draskyklės viršaus katė galės patogiai susirangyti ir stebėti aplinką. Stovo komplektacijoje yra du žaislai su plunksnomis, su kuriais katė galės žaisti. Žaislas juda stovo viršuje esančios briaunos pagalba.

Draskyklė yra viena iš pagrindinių katėms reikalingų priemonių namuose. Katės draskyklę naudoja nagams pagaląsti ir prasitampyti bei pasirąžyti. Draskydamos katėms taip pat žymi savo teritoriją. Draskyklės pagalba apsaugosite baldus, tapetus ar užuolaidas nuo draskymo. Jei katė mėgsta draskyti baldus, rekomenduojame namuose pastatyti daugiau nei vieną, įvairaus dydžio bei formos draskyklę. Svarbu katei parinkti tinkamo dydžio draskyklę, prie kurios katė jaustųsi patogiai, ir kuri nebūtų per maža.

Savybės:

Dydis: 39.5 x 39.5 x 50 cm

Kiekis: 1 vnt

Papildoma informacija
Prekės ženklasAFP
KodasAFP0035

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje