Pawise draskyklė katėms, 30x40 cm

31,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: PAW0049
Aprašymas

Pawise draskyklė katėms. Tvirta draskyklės koja apvyniota tvirtu natūralaus sizalio pluoštu. Draskyklėje taip pat yra tiltelis, į kurį katė taip pat galės galąsti nagus, rąžytis, ant jo pasilipti ar jaukiai pasislėpti po apačia. Ant draskyklės kojos esančio paminkštinto viršaus katė galės patogiai susirangyti ir stebėti aplinką. Draskyklės komplektacijoje yra du žaislai, kuriais katė galės žaisti.

Draskyklė yra viena iš pagrindinių katėms reikalingų priemonių namuose. Katės draskyklę naudoja nagams pagaląsti ir prasitampyti bei pasirąžyti. Draskydamos katėms taip pat žymi savo teritoriją. Draskyklės pagalba apsaugosite baldus, tapetus ar užuolaidas nuo draskymo. Jei katė mėgsta draskyti baldus, rekomenduojame namuose pastatyti daugiau nei vieną, įvairaus dydžio bei formos draskyklę. Svarbu katei parinkti tinkamo dydžio draskyklę, prie kurios katė jaustųsi patogiai, ir kuri nebūtų per maža.

Savybės

Dydis: 30 x 30 x 40 cm

Kiekis: 1 vnt

Spalva: pilka

Papildoma informacija
Prekės ženklasPawise
KodasPAW0049

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje