Simple Solution Extreme kačių kvapų ir dėmių valiklis, 750 ml

9,49 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: SIMP037
Aprašymas

Simple Solution Extreme Stain & Odour Remover kačių kvapų ir dėmių valiklis. Itin stipri ir efektyvi formulė, kurios sudėtyje esantis Pro-Bacteria kompleksas gamina fermentus, kurie šalina kvapus, šlapimo, išmatų ir kitas naminių gyvūnų paliktas dėmes. Valiklis padeda išvalyti net ir įsisenėjusias dėmes, bei užkerta kelią ženklinimui. Puikiai tinka kilimams, kilimėliams, apmušalams, audiniams, čiužiniams ir kitoms vandeniui atsparioms medžiagoms.

Naudojimo instrukcija

Prieš naudojimą: Gerai suplakite valiklį ir išbandykite mažame plote spalvos atsparumui nustatyti. Nenaudoti ant vilnonių ir odinių paviršių.

Naudojimas: Pašalinkite šlapimo ar kitų skysčių perteklių. Apipurkškite dėmę, padengiant visą jos plotą. Palaukite 10 minučių ir nusausinkite plotą popierine servetėle. Leiskite išdžiūti natūraliai, tai gali užtrukti 24-48 valandas. Jei reikia, naudokite pakartotinai.

Svarbu: Vengti patekimo į akis. Jei taip atsitiktų, praplaukite vandeniu. Atsiradus dirginimui, kreipkitės į gydytoją.

Sudedamosios dalys

Sudėtis: Perfume, amyl cinnamal, hexyl cinnamal, hydroxyisohexyl 3- cyclohexene carboxaldehyde, 2-Bromo-2-Nitropropane-1, 3-Diol, Benzisothiazolinone.

Laikymas: sausoje ir vėsioje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių. Laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Papildoma informacija
Prekės ženklasSimple Solution
KodasSIMP037

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje