Silikoninis kraikas katėms Finko, 15 l, Kaina
  • Išparduota
Silikoninis kraikas katėms Finko, 15 l, Kaina

Finko silikagelio kraikas katėms, 15 l

22,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Išparduota
Prekės kodas: FINK003
Aprašymas

Finko silikagelio kraikas katėms. Silikoninis kraikas itin gerai sugeria drėgmę ir neutralizuoja nemalonius kvapus. Katei pasinaudojus tualetu kraikas akimirksniu sugers drėgmę ir vėl taps sausu. Jums tereikės pašalinti kietas išmatas ir Jūsų augintinis vėl galės naudotis savo tualeto dėžute. Kraikas yra bekvapis, antibakterinis, todėl apsaugo jūsų katę ir užtikrina gryną orą patalpose. Kraikas nedulka ir nesukelia alergijos nei katėms, nei žmonėms.

Kraikas yra ekonomiškas: 15 litrų pakuotės vienai katei turėtų užtekti 4 mėnesiams.

Naudojimo instrukcija

Įberkite 3 cm kraiko į švarią kačių kraiko dėžutę. Kad tualetas išliktų švarus ir gaivus, pašalinkite kietas išmatas. Katės tualetą patartina laikyti šiltoje ir sausoje vietoje.

Jei tualetas yra naudojamas ypač dažnai arba daugiau nei vienos katės, tuomet pripilkite kraiko iki 4 cm aukščio. Jei tualetą naudoja daugiau, nei viena katė, keiskite kraiką dažniau. Esant dvejoms katėms, keiskite kraiką kas 15 dienų, 3 katėms – kas 10 dienų.

Jei nesate anksčiau naudoję silikoninio kačių kraiko, galite pradžioje jį maišyti su senu kraiku.

Svarbu: Panaudotą kraiką išmeskite į šiukšlių dėžę. Kraiko negalima mesti į tualetą, lauko kanalizaciją ar nutekamuosius latakus.

Sudedamosios dalys

Sudėtis: 98% silicio dioksidas, 2% vanduo.

Laikymas: laikyti sausoje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai. Laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Savybės

Kiekis: 15 l

 

Papildoma informacija
Prekės ženklasFinko
KodasFINK003

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje