Tofu kraikas katėms žaliosios arbatos kvapo, 6 l

5,39 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: BEL0003
Aprašymas

Tofu kraikas katėms žaliosios arbatos kvapo Belocat. Natūralus augalinis kraikas yra pagamintas iš žirnių ląstelienos, sudėtyje nėra sintetinių priedų ir dažiklių. Tofu kraikas greitai sugeria drėgmę ir neutralizuoja nemalonius kvapus. Kraikas sušoka į kietus grumstelius, kuriuos lengvai ir greitai pašalinsite iš katės tualeto. Tinka visų veislių ir amžiaus katėms, yra saugus naudoti ir nedulka. Kraikas yra tirpus vandenyje, todėl galima saugiai nuleisti į tualetą.

Naudojimo instrukcija

Įberkite 2-4 cm kraiko į švarią kačių kraiko dėžutę. Pašalinkite tik sušokusius gabalėlius ir juos pakeiskite nauju kraiku. Nuleiskite į tualetą tik po nedidelį kiekį kraiko. Didesnio kiekio nuleidimas gali užkimšti vamzdžius. Rekomenduojama reguliariai keisti visą kačių kraiką.

Svarbu: Produkto praryjimas gali sužeisti augintinį.

Laikymas: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, ne ant tiesioginių saulės spindulių. Atidarius pakuotę laikyti sandariai. Laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Savybės

Kiekis: 6 l (2.5 kg)

Granulės dydis: 2 mm

 

Papildoma informacija
Prekės ženklasBelocat
KodasBEL0003

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje