Marp Holistic Chicken vištienos konservai katėms, 100 g

1,89 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: MARP028
Aprašymas

Marp Holistic Chicken vištienos konservai katėms. Visų veislių katėms. Itin skanūs ir kokybiški vieno baltymo konservai katėms. Rekomenduojama jaunoms, suaugusioms ir senyvo amžiaus katėms.

Savybės:

  • Gardūs konservai katėms su vištiena
  • Vienas baltymas – vištiena
  • Lengvai virškinami konservai
  • Be grūdų
  • Puikiai tinka maišyti su sausu maistu
  • Rekomenduojama jaunoms, suaugusioms ir senyvo amžiaus katėms
  • Tinka katėms, turinčioms viršsvorį

Sudedamosios dalys

Sudėtis: 70% vištienos širdelės, vištienos mėsa, vištienos kepenys, vištienos skrandukai, vištienos kakliukai, 29% sultinys, 1% mineralų. 

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 10,30%, žali riebalai 5,20%, žalia ląsteliena 0,50%, žali pelenai 2,5%, drėgnis 80%.

Priedai/1kg: Vitaminas D3* (E671) 200IE, 25mg cinko sulfato monohidratas, 1,4mg mangano sulfato monohidratas, 3mg kalcio jodatas (be vandenilio), 0,75mg, 0,5mg vario sulfatas, pentahidratas, taurinas 1500mg. *Neleidžiama tuo pačiu metu naudoti ir vitaminą D2.

Šėrimo rekomendacija

Pasirūpinkite, kad Jūsų katė visada turėtų šviežio geriamojo vandens. Rekomenduojamas dienos maisto kiekis: žiūrėti ant pakuotės. Atkreipkite dėmesį, kad nurodyti kiekiai yra tik orientacinės vertės ir juos reikia pritaikyti prie jūsų gyvūno raciono bei aktyvumo.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Papildoma informacija
Prekės ženklasMarp
KodasMARP028

Charakteristikos

Augintinio amžiusSuaugusioms
Baltymų šaltinisVištiena

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje