Royal Canin Hairball Care sausas maistas katėms

6,69 €

  Išsiųsime per 2-3 darbo dienas.

Pakuotė
  • 400 g
  • 2 kg
  • 4 kg
  • 10 kg

Prekės kodas: ROY0193
Aprašymas

Royal Canin Hairball Care sausas maistas katėms. Skirtas suaugusioms katėms. Padeda apsisaugoti nuo prarytų plaukų gumuliukų. Katės daug laiko skiria savo kailio priežiūrai. Jos spontaniškai praryja nemažą kiekį savo kailio plaukų, kurie kamuoliukų pavidalu kaupiasi virškinimo trakte. Tai dažnai sukelia vėmimą ar virškinimo sutrikimus. Kruopščiai suderinta Hairball Care sudėtis padeda natūraliai sumažinti plaukų kamuoliukų susidarymą žarnyne. Unikalus Hairball Care kompleksas yra sudarytas iš įvairių maistinių skaidulų, tokių kaip gyslotis, kuriame yra augalinių gleivių bei netirpių skaidulų ir kurios skatina žarnyno praeinamumą. Tokiu būdu, praryti plaukai nesikaupia skrandyje ar yra išvemiami, o reguliariai pasišalina su išmatomis. Akivaizdus rezultatas po 14 dienų šeriant tik Hairball Care maistu: dvigubai* daugiau plaukų natūraliai pašalinama su išmatomis. Specialiai suderinti mineralai padeda palaikyti sveiką katės šlapimo sistemos veiklą.

*Royal Canin vidiniai tyrimai, 2013 - Lyginant su kontroliniu įprastiniu kačių ėdalu be HAIRBALL Care komplekso.

Sudedamosios dalys

Dehidratuoti paukštienos baltymai, augalinių baltymų izoliatas*, kukurūzai, daržovių skaidulos, ryžiai, gyvuliniai riebalai, hidrolizuoti gyvuliniai baltymai, kviečiai, kukurūzų miltai, kukurūzų glitimas, runkelių minkštimas, mielės, mineralai, sojų aliejus, žuvų taukai, frukto-oligo-sacharidai, gysločio lukštai ir sėklos (0,5%). *L.I.P.: labai gerai pasisavinami baltymai.

Analitinės sudedamosios dalys: baltymai 34%, riebalai 15%, žalia ląsteliena 6,9%, žali pelenai 6,9%.

Maistiniai priedai: vitaminas A: 24000 TV, vitaminas D3: 900 TV, E1 (Geležis): 30 mg, E2 (Jodas): 3 mg, E4 (Varis): 9 mg, E5 (Manganas): 39 mg, E6 (Cinkas): 117 mg, E8 (Selenas): 0,05 mg, Konservantai, Antioksidantai.

Šėrimo rekomendacija

Pasirūpinkite, kad Jūsų augintinis visada turėtų šviežio geriamojo vandens.

Rekomenduojamas dienos maisto kiekis: žr. ant pakuotės.                           

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai, vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Papildoma informacija
Prekės ženklasRoyal Canin
KodasROY0193
Numatoma gavimo data:2021-09-29

Charakteristikos

Augintinio amžiusSuaugusioms
PaskirtisPlaukų gumulėlių prevencijai
Baltymų šaltinisPaukštiena

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje