Libra Cat Chicken sausas maistas katėms su vištiena, 8 kg

34,99 €

  Išsiųsime per 1-3 darbo dienas.

Prekės kodas: LIBR001
Aprašymas

Libra Cat Chicken sausas maistas katėms su vištiena. Visavertis ir subalansuotas sausas maistas yra gaminamas iš kruopščiai atrinktų ingredientų. Sudėtyje nėra skonio stipriklių, dažiklių ir konservantų. Libra sausame maiste yra subalansuotas baltymų, riebalų rūgščių, vitaminų, mineralų ir ląstelienos kiekis. Išlaikant reikiamą balansą, šis maistas atitinka pagrindinius jūsų augintinio poreikius.

Tinka visų veislių suaugusioms katėms.

Sudedamosios dalys

Sudėtis: Grūdai, mėsa ir mėsos perdirbimo produktai (dehidratuoti vištienos baltymai 10%), augalinių baltymų ekstraktai, aliejai ir riebalai, daržovės, mineralai.

Priedai/kg: vitaminas A 27000TV, vitaminas D3 1200TV, vitaminas E 95mg, taurinas 700mg, geležies (II) sulfato monohidratas 237mg (geležis 78mg), kalio jodidas 1,7mg (jodas 1,31mg), vario (II) sulfato pentahidratas 30mg (varis 8mg), mangano sulfato monohidratas 112mg (manganas 36,5mg), cinko sulfato monohidratas 219mg (cinkas 80mg), natrio selenitas 0,22mg (selenas 0,1mg). Zootechniniai priedai: amonio chloridas 5g.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 32%, žali riebalai 13%, žalia ląsteliena 2%, žali pelenai 7.5%, Omega-6 1,5%.

Šėrimo rekomendacija

Pasirūpinkite, kad Jūsų katė visada turėtų šviežio geriamojo vandens.

Rekomenduojamas dienos maisto kiekis: žr. ant pakuotės.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai, vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Papildoma informacija
Prekės ženklasLibra
KodasLIBR001

Charakteristikos

Augintinio amžiusSuaugusioms
Baltymų šaltinisVištiena

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje