Josera Leger sausas maistas katėms, 2 kg

12,14 € 13,49 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: JOS0007
Aprašymas

Josera Leger sausas maistas katėms. Mažesnės energinės vertės ir su daugiau skaidulų Josera Leger yra tinkamas maistas mažiau aktyvioms katėms, esant antsvoriui ar katėms po sterilizacijos.

Privalumai:

  • Idealiai tinka kastruotiems patinams ir sterilizuotoms katėms, mažiau aktyvioms, turinčioms viršsvorio katėms. Normuojant ėdalą galima pasiekti svorio sumažėjimo
  • Specialios maistinės skaidulos suteikia katei sotumo ir stumia prarytus plaukus virškinimo traktu, tad sumažėja plaukų kamuoliukų susidarymo tikimybė
  • Didelis baltymų kiekis skatina medžiagų apykaitą
  • L-karnitinas skatina riebalų metabolizmą

Sudedamosios dalys

Sudėtis: džiovinti paukščių baltymai; viso grūdo kukurūzai; taukai; ryžiai; lignoceliuliozė; cukrinių runkelių miltai; paukščių riebalai; hidrolizuoti gyvūninės kilmės baltymai; mineralai; džiovintos paukščių kepenėlės; žolelės; vaisiai; gysločio luobelės.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 35%, žali riebalai 10%, žalia ląsteliena 5.8%, žali pelenai 6,8%, kalcis 1,3%, fosforas 1,05%, magnis 0,60%.

Šėrimo rekomendacija

Pasirūpinkite, kad Jūsų katė visada turėtų šviežio geriamojo vandens. Rekomenduojamas dienos maisto kiekis: žiūrėti ant pakuotės. Atkreipkite dėmesį, kad nurodyti kiekiai yra tik orientacinės vertės ir juos reikia pritaikyti prie jūsų gyvūno raciono bei aktyvumo.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai, vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Papildoma informacija
Prekės ženklasJosera
KodasJOS0007

Charakteristikos

Augintinio amžiusSuaugusioms
PaskirtisSterilizuotoms
Svorio kontrolei
Baltymų šaltinisPaukštiena

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje