Churu Cat Rolls Chicken Tuna Scallop lazdelės skanėstai katėms, 40 g

2,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: CHUR013
Aprašymas

Churu Cat Rolls Chicken Tuna Scallop lazdelės skanėstai katėms. Lazdelės formos begrūdžiai skanėstai katėms su vištiena, tunu ir šukutėmis. Be grūdų, konservantų ar dirbtinių dažiklių.

Churu Rolls yra minkšti lazdelės formos skanėstai, kurių sudėtyje yra natūralios vištienos, laukinio tuno, šukučių, žaliosios arbatos ekstrakto ir vitamino E. Kiekviename maišelyje yra keturios atskiros pakuotės, kad būtų išlaikytas maksimalus skanėstų šviežumas.

Privalumai:

  • Pagaminta iš 100% ūkyje užaugintos vištienos ir laukinio tuno;
  • Gardus kreminis įdaras viduje bei kepta vištienos pasta išorėje;
  • Skanėstų maišelyje yra 4 atskiros pakuotės, kad išlaikyti maksimalų šviežumą;
  • 2 skirtingos tekstūros viename kąsnyje;
  • Be grūdų, konservantų ir dirbtinių dažiklių.

Sudedamosios dalys

Sudėtis: vištiena (41,6%), tunas (32,9%), tapijoka (džiovinta), kiaušinio baltymo milteliai, natrio kazeinatas, šukutės (0.9%), šukučių ekstraktas, vištienos ekstraktas, mielės ir jų dalys, žaliosios arbatos ekstraktas.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 28%, žali riebalai 5%, žalia ląsteliena 0,3%, žali pelenai 1,8%, drėgmė 63%.

Priedai / 1kg: maistiniai priedai: vitaminas E (3a700) 121 mg. Technologiniai priedai: guaro derva (E412) 6,3 g. Jusliniai priedai: kvapiosios medžiagos. Dažikliai: 2, b, natūralūs produktai – botaniškai apibrėžti, paprikos ekstraktas 0,1 g.

Šėrimo rekomendacija

Naudokite kaip pašaro papildą. Pasirūpinkite, kad visada būtų šviežio geriamo vandens. 

Laikymo sąlygos: Po atidarymo laikyti šaldytuve ir suvartoti kuo greičiau. Laikykite vėsioje ir sausoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Savybės

Grynasis svoris: 10 g × 4 lazdelės, 40 g.

Papildoma informacija
Prekės ženklasChuru
KodasCHUR013

Charakteristikos

Baltymų šaltinisTunas
Vištiena

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje