Simple Solution kačių kraiko gaiviklis, 600 g

6,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: SIMP040
Aprašymas

Simple Solution kačių kraiko gaiviklis. Skirtas pašalinti nemalonius kraiko dėžės skleidžiamus kvapus. Granulių formos gaiviklis yra malonaus ir gaivaus aromato. Sudėtyje esantis natūralios kilmės Pro-bacteria kompleksas gamina fermentus, kurie efektyviai šalina kvapus. Kompleksas aktyvuojamas kiekvieną kartą augintiniui pasinaudojus kraiko dėžute. Dėl pažangios gaiviklio technologijos, kvapai neutralizuojami ilgam laikui.

Savybės:

  • Tinka naudoti su visų rūšių kraiku;
  • Gaivus pavasario kvapas;
  • Pro-bacteria kvapus šalinantis kompleksas;
  • Ilgai veikiantis kvapų neutralizavimas.

Naudojimo instrukcija

Gerai išvalytos, sausos bei tuščios kraiko dėžės pagrindą padenkite plonu sluoksniu gaiviklio. Į dėžę įberkite reikiamą kiekį kraiko. Ant kraiko pabarstykite gaiviklio ir sumaišykite su kraiku. Galite naudoti visų rūšių kraiką. Katei pasinaudojus kraiko dėže, pašalinkite nešvarumus. Ant viršaus paberkite kraiko gaiviklio ir įmaišykite į kraiką. Pakartotinai naudokite pagal poreikį. Siekiant išlaikyti gaivią kraiko dėžę, reguliariai keiskite kraiką. Kraikas turėtų būti keičiamas ne rečiau nei kas 30 dienų.

Svarbu: Vengti patekimo į akis. Jei taip atsitiktų, kruopščiai plaukite vandeniu 15 minučių. Atsiradus dirginimui, kreipkitės į gydytoją.

Sudedamosios dalys

Į sudėtį įeina: Calcium Carbonate, Parfum, Non-pathogenic bacteria.

Laikymas: sausoje ir vėsioje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių. Laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Savybės

Kiekis: 600 g

 

Papildoma informacija
Prekės ženklasSimple Solution
KodasSIMP040

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje