Nina Ottosson Cat Buggin' Out Puzzle interaktyvus žaislas katėms

19,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: NIN0007
Aprašymas

Nina Ottosson Cat Buggin' Out Puzzle & Play interaktyvus žaislas katėms. Įtraukia augintinį į linksmą veiklą, kovoja su nuoboduliu ir skatina mokytis.

VETOJE DUBENĖLIO: Pakeiskite standartinį maisto dubenėlį interaktyviu žaislu, kuris skatins katės medžiojimo ir maisto ieškojimo instinktus. Žaislas pagamintas iš medžiagų, skirtų sąlyčiui su maistu. Tinkama naudoti su sausu ar drėgnu maistu, taip pat galima dėti skanėstus.

NAUJAS MOKYMOSI BŪDAS: Nina Ottosson Cat Buggin' Out Puzzle yra vienas naujausių ir universaliausių mokymosi būdų. Interaktyvus žaislas kiekvieną kartą žaidžiant pateikia naujų iššūkių Jūsų augintiniui.

SMALSIOMS KATĖMS: Stimuliuoja natūralų kačių maisto ieškojimo instinktą. Žaislas sukurtas specialiai katėms, atsižvelgiant į jų judesius ir instinktus.

KAČIŲ UŽIMTUMAS: Koreguokite galvosūkio sudėtingumą. Pradedantiesiems – sudėkite skanėstus į pagrindo skyrelius ir pasukite lapelius, kad būtų lengviau rasti skanėstus. Didesniam sunkumui – uždenkite pagrindo skyrelius lapeliais, o skanėstus įdėkite pro judančių detalių skylutes. Parodykite katei, kaip veikia žaidimas ir paskatinkite ją ieškoti skanėstų.

PATARIMAI: Norint paskatinti kačių medžiojimo instinktus, galite interaktyvų žaislą padėti vis kitoje namų vietoje. Katės dažniausiai žaidžia tada, kada jos pačios nori, o ne kada nori šeimininkai.

LINKSMA VEIKLA: Interaktyvus žaislas yra puikus ir linksmas būdas sudominti augintinį. Padeda išvengti nuobodulio ir destruktyvaus elgesio.

SAUGUMAS: Žaislas pagamintas iš medžiagų, tinkamų sąlyčiui su maistu. Be BPA, PVC ir ftalatų.

BE ATSKIRŲ DALIŲ: Žaisle nėra jokių atskirų ir nuimamų dalių. Patvari konstrukcija leis augintiniui saugiai mėgautis žaislu.

LENGVA PRIŽIŪRĖTI: Plaukite rankomis šiltu vandeniu ir muilu. Leiskite išdžiūti.

SVARBU: Žaiskite kartu, nepalikite augintinio be priežiūros, neleiskite graužti žaislo. Skirta tik katėms. Kai žaislas nėra naudojamas, laikykite saugioje vietoje.

Sudėtingumo lygis: 2

Nina Ottosson interaktyvūs žaislai katėms yra skirstomi į 3 sudėtingumo lygius:

  • Lengvas – 1 lygis. Skirta pradedantiesiems, jauniems augintiniams, kurie dar nėra žaidę su interaktyviais žaislais. Tinka išsiaiškinti ar augintinį domina tokia veikla. Galima naudoti kaip lėto valgymo priemonę.
  • Vidutinis – 2 lygis. Tinka visiems katėms, kurios mėgaujasi interaktyvių žaislų teikiamu džiaugsmu.
  • Pažengęs – 3 lygis. Skirta katėms, kurios jau visiškai perprato 2 lygio žaislus ir nori daugiau iššūkių.

Savybės

Dydis: 35x29 cm

Aukštis: 4,5 cm

Papildoma informacija
Prekės ženklasNina Ottosson
KodasNIN0007

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje