Groom-X Zeppelin Combi kailio džiovintuvas su stovu, 2600W

339,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 14GRX018
Aprašymas

Groom-X Zeppelin Combi profesionalus kailio džiovintuvas skirtas šunų kirpykloms, taip pat gali būti naudojamas namuose. Džiovintuvas turi galingą 2600W variklį, karšto ir šalto oro pasirinkimus bei reguliuojamą pučiamo oro srautą. Ergonomiško dizaino džiovintuvas ir jo priedai buvo sukurti taip, kad pilnai patenkintų profesionalų poreikius. Reguliuojamas srovės stiprumas ir keičiami antgaliai leidžia efektyviai džiovinti įvairių kailių tipų ir veislių šunis.

Džiovintuvo priedai:

  • Apvalus antgalis – pučiamas itin koncentruotas oro srautas, puikiai tinka džiovinti didelių veislių šunis;
  • Platus antgalis – pučiamas mažiau koncentruotas oro srautas, džiovinamas didesnis kailio plotas, neleidžia veltis ilgam kailiui;
  • Siauras antgalis – pučiamas koncentruotas oro srautas, tačiau nevelia ilgakailių, puikiai tiesina plaukus, taip pat išpučia besišeriantį kailį.

Tvirta žarna, kuri išsiilgina nuo 70 cm iki 185 cm, leidžianti patogiai ir efektyviai dirbti. Žarnos skersmuo yra platesnis nei daugumos džiovintuvų, todėl užtikrina didelį pučiamo oro srautą. Žarna turi neoprenu dengtą rankeną, kuri apsaugo nuo karščio.

Džiovintuvo antgaliai ir filtras yra lengvai nuimami ir prižiūrimi. Zeppelin džiovintuvas pagamintas iš pramoninės klasės termoplastiko, kuris užtikrina kokybę ir apsaugo nuo rūdžių, net ir drėgnoje aplinkoje. Džiovintuvas yra lengvas, tylus ir patogus naudoti.

Groom-X Stand Kit stovas Zeppelin Combi kailio džiovintuvui. Reguliuojamo aukščio stovas su žarnos ir vamzdžio laikikliu bei fiksuojamais ratukais itin palengvina kailio džiovinimo procesą. Į stovo komplektaciją įeina vamzdis su oro srautą nukreipiančiu antgaliu.

Savybės

Galingumas: 2600W

Oro srautas: 6 m3/min ( 100 l/s)

Svoris: 5.05 kg

Triukšmo lygis: 72 dB

Oro srauto reguliavimas: Taip

Temperatūros reguliavimas: 2 rėžimai, šaltas ir karštas

Komplektacija

Show Tech Zeppelin Combi kailio džiovintuvas, žarna, 3 antgaliai, stovas ir vamzdis.

Papildoma informacija
Prekės ženklasGroom-X
Kodas14GRX018

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje