Groom-X START profesionalus elektrinis kirpimo stalas, pilkas, 110x60x47,5-106 cm

839,99 €

Užsakoma prekė. Pristatymo terminas iki 30 d.d.

Norėdami užsakyti prekę, prašome susisiekti kontaktų skiltyje nurodytais kontaktais.

Prekės kodas: 12GRX025
Aprašymas

Groom-X Start profesionalus elektrinis kirpimo stalas. Itin tvirtas ir stabilus stalas su reguliuojamo aukščio rėmu bei tvirta rankena. Stalas pritaikytas darbui su dideliais šunimis. Stalviršis padengtas lengvai valoma ir neslystančia danga. Nėra aliuminio rėmelio. Stalo dydis pritaikytas patogiam ir efektyviam darbui.

Reguliuojamas stalo aukštis užtikrina komfortą Jums ir gyvūnui. Stalo aukštis reguliuojasi nuo 46 cm iki 106 cm. Keliamoji galia yra 85 kg. Patogus aukščio reguliavimo mechanizmas leidžia stalo aukštį keisti vienu mygtuko paspaudimu. Reguliuojamos stalo kojos leidžia stalą pastatyti stabiliai ant nelygių grindų.

Itin tvirta rankena yra vienpusė, todėl prie prisegto šuns galima patogiai prieiti iš stalo priekio. Rankenos aukštis reguliuojamas, o tai leidžia patogiai bei stabiliai prisegti visų veislių šunis.

Savybės

Stalviršis: 110x60 cm

Stalo aukštis: 46-106 cm

Stalviršio spalva: Pilkas

Keliamoji galia: 85 kg

Kėlimo trukmė (nuo 46 cm iki 106 cm): 39 s

Stalo rankenos išmatavimai: 111x96 cm (ilgis x aukštis)

Komplektacija

Groom-X START profesionalus pakeliamas kirpimo stalas, pilkas, su rankiniu aukščio valdikliu ir itin tvirtu, reguliuojamu kirpimo rėmu.

 

Papildoma informacija
Prekės ženklasGroom-X
Kodas12GRX025

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje