Groom-X Jumbo profesionalus elektrinis kirpimo stalas, 134.5x65x54-107.5 cm

1 399,99 €

Užsakoma prekė. Pristatymo terminas iki 30 d.d.

Norėdami užsakyti prekę, prašome susisiekti kontaktų skiltyje nurodytais kontaktais.

Prekės kodas: 12GRX036
Aprašymas

Groom-X Jumbo profesionalus elektrinis kirpimo stalas. Stalas pritaikytas didelių veislių šunų kirpimui. Išskirtinio dizaino stalas yra itin tvirtos konstrukcijos, o išdidintas rėmas leidžia stalui saugiai ir stabiliai stovėti kerpant net ir labai didelių veislių šunis.

Efektyviam darbui su dideliais šunimis reikalingas tinkamas inventorius. Šunys, stovėdami ant slidaus paviršiaus ar nestabilaus stalo gali jaustis nesaugiai, būti neramūs, blaškytis ar bandyti nuo stalo nušokti. Nerūdijančio plieno stalviršis padengtas storu, 13 mm storio kilimėliu su „Memory“ sluoksniu, suteikiančiu papildomo komforto ir leidžiančiu šunims ilgiau stovėti nepavargstant kirpimo procedūros metu. Kilimėlio paviršius padengtas storu neslystančios gumos sluoksniu, kurio dėka šuo ant stalo stovi itin stabiliai. Gumos sluoksnis yra pakankamai storas ir neleidžia šunims kilimėlio sudraskyti. Stalo kraštuose esanti nerūdijančio plieno briauna užtikrina, kad kilimėlis neslystų stalo paviršiumi. Kilimėlį galima nesunkiai nuimti norint nuvalyti stalo paviršių.   

Stalviršis vienoje pusėje yra kampuotas, kitoje apvalus. Apvali stalo kraštinė leidžia nesunkiai prieiti prie gyvūno iš visų pusių.

Naujos kartos Groom-X Jumbo stalas turi dvi padidinto dydžio sutvirtintas rankenas, kurios buvo sukurtos išskirtinai darbui su dideliais šunimis. Apvalioje stalo pusėje esančią rankeną galima pasukti 180 laipsnių kampu. Rankeną nesunkiai pasuksite į patogią padėtį ir visada patogiai prieisite prie gyvūno. Antroji rankena yra fiksuotoje padėtyje kitame stalo gale. Abi rankenos turi reguliuojamas kilpas kirpimo pavadėliams prisegti. Rankenas galima pakelti iki 115 cm aukščio, o aukštis reguliuojamas patogiomis svirtelėmis. Tvirtų svirtelių pagalba rankenos aukštį pakeisti galėsite itin greitai ir daugiau nebereikės sukioti nepatogių bei daug laiko atimančių rankenėlių.

Reguliuojamas stalo aukštis užtikrina komfortą Jums ir gyvūnui. Nors šis tvirtas stalas pritaikytas didelių veislių šunims, jį taip pat patogiai galima naudoti ir dirbant su mažesniais gyvūnais. Stalo aukštis reguliuojasi nuo 54 cm iki 107.5 cm. Keliamoji galia yra 150 kg. Elektrinis aukščio reguliavimo mechanizmas leidžia stalo aukštį keisti kojinių paminų pagalba, kurios yra abejose stalo pusėse. Tai sutaupo laiko, kadangi kiekvieną kartą norint pakeisti stalo aukštį, nereikia apeiti aplink stalą.

Stalą lengvai galima pervežti iš vienos vietos į kitą tvirtų ratukų pagalba. Tai gali būti pravartu norint stalą pervežti į patogesnę vietą valymui ar nuvežti didelį šunį maudymui iki vonios ir atgal. Ratukus galima išskleisti ir suskleisti koja nulenkiant tam skirtą svirtį.

Savybės

Elektros kištuko lizdas: 3 vnt;

USB lizdas: 2 vnt;

Neslystantis stalviršio kilimėlis su „Memory“ sluoksniu ir gumine danga. Kilimėlio storis 13 mm.;

Stalviršis: 134.5x65 cm;

Stalo aukštis: 54-107.5 cm;

Kojinės aukščio reguliavimo paminos: 2 vnt.;

Keliamoji galia: 150 kg;

Kėlimo greitis: 1 cm/s;

Kėlimo trukmė (nuo 54 cm iki 107.5 cm): 53 s;

Tvirta stalo rankena dideliems šunims: 2 vnt;

Stalo rankenos išmatavimai: 63x130 cm (ilgis x aukštis);

Rankenos rėmo storis: 3 cm;

Stalo svoris: 90 kg;

Įtampa: 110-240 V;

Komplektacija

Groom-X Jumbo profesionalus pakeliamas elektrinis kirpimo stalas su dviem kojiniais aukščio reguliavimo pedalais, 2 reguliuojamomis rankenomis, 3 kištukiniais elektros lizdais, 2 USB lizdais, 4 transportavimo ratukais.

 

Papildoma informacija
Prekės ženklasGroom-X
Kodas12GRX036

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje