Groom-X Compact Oval Tournament profesionalus elektrinis kirpimo stalas su apšvietimu, 119.5x61x61-110 cm

1 399,99 €

Užsakoma prekė. Pristatymo terminas iki 30 d.d.

Norėdami užsakyti prekę, prašome susisiekti kontaktų skiltyje nurodytais kontaktais.

Prekės kodas: 12GRX038
Aprašymas

Groom-X Compact Oval Tournament profesionalus elektrinis pakeliamas kirpimo stalas su apšvietimu. Tai itin gerai sukomplektuotas stalas, sukurtas tikriems savo sritiems profesionalams, apgalvojant visas detales. Iš vidaus apšviestas skaidrus stalviršis suteikia papildomo matomumo bei išryškina kailio kontrastą, kas ypač palengvina darbą su tamsios spalvos kailiu bei padeda kirpti itin tiksliai. Stalo danga neslystanti, lengvai valoma, o glotnus paviršius leidžia patogiai dirbti žirklėmis ties pėdutėmis. Stalo dydis yra pritaikytas patogiam ir efektyviam darbui. Apvalus stalviršis leidžia patogiai apeiti stalą ir pasiekti šunį iš visų pusių.  

Reguliuojamas stalo aukštis leidžia dirbti tiek su mažų, tiek su didelių veislių šunimis bei užtikrina komfortą Jums ir gyvūnui. Stalas reguliuojasi nuo 61 cm iki 110 cm aukščio. Stalo aukštis reguliuoasi elektronino valdiklio pagalba. Taip pat, galima suprogramuoti net keturis skirtingus stalo aukščius. Užtenka paspausti mygtuką su skaičiuomi, atitinkančiu programą ir stalas nusileidžia iki reikiamo aukščio. Nereikia kelis kartus spaudinėti nusileidimo bei pakėlimo mygtukų. Itin kokybiškas stalo pakėlimo mechanizmas yra stalo viduryje. Jis neužima vietos per visą stalo ilgį, todėl galima dirbti atsisėdus arti stalo, o po stalu lieka vietos kojoms. Taip pat, stalas kilnojasi tik vertikaliai. Keliamas stalviršis lieka viename taške, kai tuo tarpu įprastiniai stalai, dėl savo mechanizmų, keliami juda ne tik vertikaliai, bet ir horizontaliai. Keliamoji galia yra 100 kg.

Stalas yra su ratukais ir gali būti lengvai pervežamas iš vienos vietos į kitą. Su visu stalu galima nusivežti didelį šunį iki vonios ir atgal. Taip pat, stalą galima nesunkiai patraukti į šoną tvarkantis darbo vietą. Nuo judėjimo stalas užfiksuojamas dviejų, abejose stalo pusėse esančių kojinių stabdžių pagalba. Viena stalo koja yra reguliuojamo aukščio, todėl galima prisitaikyti prie nelygaus pagrindo po stalu.

Į stalo komplektaciją įeina dvi tvirtos rankenos, kurias galima pasukti 180 laipsnių. Prisegus šunį prie rankenos, ją galima pasukti į vieną ar į kitą pusę, patraukiant rankenos rėmą į šoną ir taip patogiai prieinant prie šuns. Darbas tampa sklandesnis, kadangi rėmo rankena niekada netrukdo dirbti. Visapusiam saugumui ir patogumui užtikrinti, rankenos horizontali dalis turi vieną žiedą, vertikali dalis – du žiedus. Rankenos aukštis reguliuojasi iki 104 cm. Vertikalūs rankenos žiedai taip pat apsaugos, kad ne iki galo priveržta rankena nenukristų ant šuns.

Siekant užtikrinti patogų ir efektyvų darbą, stalas turi du kištukinius lizdus bei 3 USB lizdus. Patogiai galėsite naudoti elektrinius prietaisus, krauti kirpimo mašinėles ar mobilųjį telefoną!

Aukščio programavimas:

1. Nustatykite stalą norimame aukštyje naudojant pakėlimo bei nuleidimo mygtukus;

2. Paspauskite mygtuką, pažymėtą raide „S“;

3. Pasirinkite mygtuką su skaičiumi nuo 1 iki 4. Norimas stalo aukštis nuo šiol priskirtas mygtukui su pasirinktu skaičiumi.

Norint, kad stalas pakiltų ar nusileistų į išsaugotą aukštį, tiesiog paspauskite tam aukščiui priskirtą mygtuką su skaičiumi nuo 1 iki 4.

Savybės

Stalviršis: 120x61 cm

Stalo aukštis: 61-110 cm

Stalviršio spalva: Skaidrus

Stalviršio medžiaga: organinis stiklas

Keliamoji galia: 100 kg

Elektrinis aukščio reguliavimo mechanizmas

Rankinis programuojamas aukščio keitimo valdiklis

Kėlimo greitis: 3 cm/s

Kėlimo trukmė (nuo 61 cm iki 110 cm): 16 s

4 programuojami aukščiai

4 elektros lizdai (2 iš jų laisvi prietaisams įjungti, 1 skirtas el. aukščio valdikliui įjungti, 1 skirtas stalviršio apšvietimui įjungti)

3 USB lizdai

Stalo rankenos išmatavimai: 50x126 cm (ilgis x aukštis)

Rankenos rėmo storis: 3 cm

1 prisegimo žiedas prie horizontalios rankenos dalies, 2 prisegimo žiedai prie vertikalios rankenos dalies

Stalo svoris: 70 kg

Komplektacija

Groom-X Compact Oval Tournament profesionalus pakeliamas kirpimo stalas su apšvietimu, rankiniu valdikliu, 2 kištukiniais lizdais, 3 USB lizdais, 2 reguliuojamomis kirpimo rankenomis, ratukais ir stabdžių sistema, reguliuojamo aukščio stalo kojele.

 

Papildoma informacija
Prekės ženklasGroom-X
Kodas12GRX038

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje