Groom-X organinio stiklo stalviršis Evolution kirpimo stalui

279,99 €

Užsakoma prekė. Pristatymo terminas iki 30 d.d.

Norėdami užsakyti prekę, prašome susisiekti kontaktų skiltyje nurodytais kontaktais.

Prekės kodas: 16GRX008
Aprašymas

Groom-X organinio stiklo (akrilo) stalviršis Evolution kirpimo stalui. Stalviršis skirtas keičiamos komplektacijos Evolution kirpimo stalui. Rekomenduojama naudoti kartu su LED apšvietimo juosta. Skaidrus stalviršis pagamintas iš aukštos kokybės, smūgiams atsparaus organinio stiklo. Organinis stiklas gali atlaikyti didesnį krūvį nei įprastas stiklas. Dėl savo atsparumo organinio stiklo stalviršis yra puikus pasirinkimas kasdieniam naudojimui gyvūnų kirpykloje.

Paprasto, švaraus dizaino stalviršis tinka bet kurios kirpyklos interjere. Skaidrus stalviršis sukuria erdvės pojūtį, patalpa atrodo mažiau apkrauta. Ant stalviršio mažiau matomi nešvarumai, kurie įprastai išryškėja ant tamsių stalviršių. Dulkės, dėmės ir kiti nešvarumai nuo stalviršio lengvai nusivalo.

Taip pat, stalviršio paviršiaus padengtas neslystančia danga. Gyvūnai ant neslystančio paviršiaus jausis tvirčiau bei saugiau, todėl dirbti bus paprasčiau. Dėl neslystančios dangos sumažėja rizika pamesti darbo įrankius, žirkles. Glotnus stalo paviršius leidžia patogiai dirbti žirklėmis ties pėdutėmis.

Išskirtinė skaidraus stalviršio savybė yra ta, kad jį galima apšviesti iš apačios po stalviršiu sumontavus LED apšvietimo juostą. Apšviestas stalviršis išryškina kailio kontrastą, ypač palengvina darbą su tamsiakailiais šunimis.

Savybės

Skaidrus organinio stiklo stalviršis

Skirtas Groom-X Evolution profesionaliam elektriniam kirpimo stalui

Tvirtas, atsparus smūgiams

Padengtas neslystančia danga

Stalviršio išmatavimai: 62x115 cm

Stalviršio rėmo storis: 4 cm

Stalviršio storis: 1 cm

Stalviršio medžiaga: organinis stiklas (akrilas)

Stalviršio spalva: skaidrus

Gali būti komplektuojamas su LED apšvietimo juosta

Valymo rekomendacijos: lengvai valomas paviršius. Valyti su drėgna šluoste.

Komplektacija

Groom-X organinio stiklo stalviršis profesionaliam komplektuojamam Evolution kirpimo stalui, montavimui reikalingi priedai.

 

Papildoma informacija
Prekės ženklasGroom-X
Kodas16GRX008

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje