Groom-X Elevator Mini profesionalus elektrinis kirpimo stalas, 60x40x61-126 cm

599,99 €

Užsakoma prekė. Pristatymo terminas iki 30 d.d.

Norėdami užsakyti prekę, prašome susisiekti kontaktų skiltyje nurodytais kontaktais.

Prekės kodas: 12GRX041
Aprašymas

Groom-X Elevator Mini profesionalus elektrinis kirpimo stalas mažų veislių šunims. Nedidelis kirpimo stalas puikiai tinka mažų veislių šunų bei kačių kirpimui. Stalas taip pat gali būti naudojamas kaip papildomas stalas kirpimo salone ar kaip stalas pradedančiajam kirpėjui. Kerpant mažus šunis ar kates ant didelio kirpimo stalo, gyvūnai vaikšto, bando pasitraukti į kitą stalo pusę, jų poziciją nuolat reikia taisyti. Stalas puikiai pritaikytas mažiems gyvūnams. Ant mažesnio stalviršio nebelieka vietos pabėgti, gyvūnas visada pasiekiamas kirpėjo.

Reguliuojamas stalo aukštis užtikrina komfortą dirbant su mažais šunimis ir katėmis. Stalo aukštis reguliuojasi nuo 61 cm iki 126 cm. Ypatingai aukštai pasikeliantis stalas užtikrins, kad prie gyvūno prieitumėte patogiame aukštyje, nereikėtų lenktis taip papildomai apkraunant nugaros ir kaklo raumenis.

Patogus aukščio reguliavimo mechanizmas leis pritaikyti stalviršio aukštį prie įvairaus dydžio gyvūnų. Stalo aukštis reguliuojasi elektroninio valdiklio pagalba. Taip pat, galima suprogramuoti net keturis skirtingus stalo aukščius. Užtenka paspausti mygtuką su skaičiumi, atitinkančiu programą ir stalas nusileidžia iki reikiamo aukščio. Nereikia kelis kartus spaudinėti nusileidimo bei pakėlimo mygtukų. Stalviršis padengtas neslystančia, lengvai valoma danga.

Stalas turi vieną tvirtą koją, kuri netrukdo prie stalo prieiti iš visų pusių. Didelis stalo pagrindas užtikrina stabilumą. Vienos stalo kojelės aukštis reguliuojasi, todėl stalą galima statyti ir ant nelygaus paviršiaus.

Komplektacijoje esanti tvirta rankena turi du žiedus kirpimo pavadėliui prisegti. Rankeną galima pasukti aplink stalą puslankiu nuo vieno kampo iki kito ir užfiksuoti bet kurioje, tarpinėje pozicijoje. Tokiu būdu užtikrinamas patogus priėjimas prie gyvūno netrukdant rankenai bei nebelieka poreikio vaikščioti aplink stalą. Rankenos aukštis reguliuojamas, o tai leidžia lengvai bei stabiliai prisegti visų dydžių šunis ir kates. Nenaudojant rankenos, horizontalią jos dalį galima užlenkti.

Aukščio programavimas:

  1. Nustatykite stalą norimame aukštyje naudojant pakėlimo bei nuleidimo mygtukus;
  2. Paspauskite mygtuką, pažymėtą raide „S“;
  3. Pasirinkite mygtuką su skaičiumi nuo 1 iki 4. Norimas stalo aukštis nuo šiol priskirtas mygtukui su pasirinktu skaičiumi.

Norint, kad stalas pakiltų ar nusileistų į išsaugotą aukštį, tiesiog paspauskite tam aukščiui priskirtą mygtuką su skaičiumi nuo 1 iki 4.

Savybės

Stalviršis: 40x60 cm

Stalo aukštis: 61-126 cm

Stalviršio spalva: juodas

Keliamoji galia: 15 kg

Elektrinis aukščio reguliavimo mechanizmas

Rankinis programuojamas aukščio keitimo valdiklis

Kėlimo greitis: 2.5 cm/s

Kėlimo trukmė (nuo 61 cm iki 126 cm): 26 s

4 programuojami aukščiai

Kirpimo rankenos išmatavimai: 23.5x92 cm (ilgis x aukštis)

Rankenos storis: 1.5 cm         

Kirpimo rankenos aukštis nuo stalo paviršiaus: 77-104 cm

Stalo svoris: 27 kg

Valymo rekomendacijos: valyti su drėgna šluoste. Galima naudoti neagresyvios sudėties valiklį.

Komplektacija

Groom-X Elevator Mini profesionalus elektrinis kirpimo stalas su rankiniu programuojamu valdikliu, reguliuojamo aukščio kirpimo rankena su 2 žiedais.

 

Papildoma informacija
Prekės ženklasGroom-X
Kodas12GRX041

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje