Groom-X Waiting Kennel viengubas narvas šunų kirpykloms, 110x72x86 cm

439,99 €

Užsakoma prekė. Pristatymo terminas iki 30 d.d.

Norėdami užsakyti prekę, prašome susisiekti kontaktų skiltyje nurodytais kontaktais.

Prekės kodas: 69GRX008
Aprašymas

Groom-X Waiting Kennel viengubas narvas šunų kirpykloms, veterinarijos klinikoms, veislynams, gyvūnų viešbučiams. XL dydžio. Profesionalus nerūdijančio plieno narvas, skirtas trumpam laikui saugiai uždaryti šunis ir kates. Puikiai tinka naudojimui kirpyklose, kai gyvūną reikia pasaugoti, kol bus pradėtos jo procedūros, atvyks pasiimti šeimininkai po procedūrų ar vyresniems bei labai jauniems šunims pailsėti tarp procedūrų, jei jos trunka ilgai. Narvas puikiai pasitarnauja veislyne, kai norima atskirti gyvūnus rujos metu. Taip pat, tinkamas gyvūnams laikyti veterinarijos klinikose apžiūros metu ar po operacijos.

Po narvu dedamas plastikinis padėklas apsaugo gyvūnus nuo šlapimo ir ekskrementų, kurie pro narvo apačioje esančius tarpus subėga į padėklą. Padėklą lengvą išimti ir vėl įdėti atgal. Taip pat, padėklui susidėvėjus ar sulūžus, jį galima įsigyti atskirai.

Narvas yra viengubas, tinkamas didelių veislių šunims. Taip pat galima įsigyti mažesnio dydžio, į dvi dalis perskiriamą narvą vidutinių ir mažų veislių šunims. Šie narvai yra moduliniai, gali būti dedami vieni ant kitų dviem aukštais arba komplektuojami su mažesnio dydžio narvais iki trijų aukštų.

Patogiam narvo transportavimui patalpoje, atskirai galima įsigyti prie narvo kojelių montuojamus ratukus. Ratukai turi stabdžių sistemą, kai norima, kad narvai stovėtų stabiliai.

Savybės

Narvo išmatavimai: 110x72x86 cm (ilgis x plotis x aukštis)

Rėmo medžiaga: nerūdijantis plienas

Padėklo medžiaga: plastikas

Gali būti dedami vieni ant kitų dviem aukštais arba, kartu su mažesnio dydžio narvais, trimis aukštais.

Komplektacija

Groom-X Waiting Kennel viengubas XL dydžio narvas, plastikinis padėklas.

Papildoma informacija
Prekės ženklasGroom-X
Kodas69GRX008

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje