Show Tech Dematter sąvėlų pjaustyklė, 11 peiliukų

10,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 27STE020
Aprašymas

Show Tech Dematter sąvėlų pjaustyklė, 11 peiliukų. Dantyti pjaustyklės peiliukai pagaminti iš nerūdijančio plieno. Užapvalinti peiliukų galai leidžia pjaustykle naudotis saugiai, nebijant atsitiktinai sužaloti gyvūno. Išskirtinis peiliukų dizainas užtikrina lengvą ir efektyvų sąvėlų atskyrimą. Ergonomiška pjaustyklės rankena, padengta guma, yra patogi, neslysta rankoje. Rankenos gale esanti vieta pirštui atremti užtikrina geresnę pjaustyklės kontrolę. Peiliukus galima nesunkiai apsukti naudojimui kairia ranka.

Naudojimo instrukcija

Lengvais judesiais šukuokite sąvėlą, kaip tai darytumėte su įprastomis šukomis. Pradėkite nuo plaukų galiukų ir judėkite link šaknų. Padalintą sąvėlą iššukuokite šepečiu. Tik nepavykus šepečiu pilnai iššukuoti padalintos sąvėlos, pakartotinai atlikite veiksmą sąvėlų pjaustykle. Šukuojant ir pjaustant sąvėlas, visada šukuokite plaukų augimo kryptimi. Itin susivėlusį kailį rekomenduojame išpurkšti sąvėlų šukavimo skysčiu. Siekiant išvengti sąvėlų susidarymo, reguliariai maudykite augintinį, naudokite kondicionierių ir šukuokite kailį kiekvieną dieną.

Svarbu: Pjaustyklėje yra aštrių dalių, todėl šio įrankio neturėtų naudoti vaikai. Atsargiai naudoti prie laisvesnės odos, prie odos sulenkimų vietų, aplink spenelius, ausis, akis, lytinius organus, letenas ir kitas jautrias vietas. Laikykite vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Savybės

Rankenos ilgis: 12 cm

Darbinės dalies ilgis: 5 cm

Visas ilgis: 17 cm

Peiliukų ilgis: 3.2 cm

Tarpai tarp peiliukų: 4 mm

Peiliukų skaičius: 11 vnt.

Papildoma informacija
Prekės ženklasShow Tech
Kodas27STE020

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje