Utsumi U&U Half & Half SS šukos, 23 cm

119,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 26UTS003
Aprašymas

Utsumi U&U Half & Half SS profesionalios šukos. Itin aukštos kokybės šukos skirtos tikriems savo srities profesionalams. Utsumi šukos yra tarp aukščiausios kokybės rinkoje esančių produktų. Šukos yra gaminamos rankomis Japonijoje, naudojant kruopščiai atrinktas aukščiausios kokybės medžiagas. Utsumi produktai yra populiarūs ir dažnai naudojami azijietiško stiliaus kirpimuose.

Viena Utsumi šukų pusė yra tanki, kita reta. Šukos yra pagamintos rankomis iš aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno. Kiekvienas dantukas yra individualiai montuojamas kvalifikuoto meistro. Šukos yra skirtos šukuosenos užbaigimui, jos patobulinimui ir itin detaliam darbui.  Šios šukos suteiks kailiui minkštumo, švelnumo ir žvilgesio. Idealiai tinka kailio purenimui.

Svarbu: Šukos skirtos tik šukuosenos užbaigimui. Nenaudokite kailio iššukavimui, poplaukio šalinimui ar sąvėlų šukavimui, nes galite nepataisomai sugadinti šukas.

Savybės

Medžiaga: Japoniškas nerūdijantis plienas

Ilgis: 23 cm

Dantukų ilgis: 3 cm

Rankų darbo

Pagaminta Japonijoje

Komplektacija: šukos ir jų dėklas

Papildoma informacija
Prekės ženklasUtsumi
Kodas26UTS003

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje