Utsumi Eco1 šukos, dantukai 4 cm, sidabro spalvos, 25 cm

74,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 26UTS013
Aprašymas

Utsumi Eco#1 profesionalios šukos šunims. Itin aukštos kokybės šukos skirtos tikriems savo srities profesionalams. Utsumi šukos yra tarp aukščiausios kokybės rinkoje esančių produktų. Šukos gaminamos rankomis Japonijoje, naudojant kruopščiai atrinktas aukščiausios kokybės medžiagas. Utsumi produktai yra populiarūs ir dažnai naudojami azijietiško stiliaus kirpimuose.

Utsumi Eco linija yra gaminama iš aukščiausios kokybės žalvario. Kiekvienas dantukas yra individualiai montuojamas kvalifikuoto meistro. Eco šukos yra skirtos kasdieniam naudojimui.

Šios šukos yra retos, puikiai subalansuotos, todėl šukavimas yra itin lengvas ir malonus. Antistatine danga padengtas šukų paviršius neelektrina kailio, prie jų nelimpa plaukai. Šukų dantukų ilgis yra net 4 cm, o reti tarpai tarp dantukų leidžia šukuoti itin tankų kailį. Rekomenduojamos standartiniams pudeliams, keribliūterjerams, rusų terjerams ir kitiems šunims.

Savybės

Medžiaga: žalvaris

Dantukų ilgis: 4 cm

Ilgis: 25 cm

Spalva: sidabro

Rankų darbo

Pagaminta Japonijoje

Komplektacija: šukos ir jų dėklas

Papildoma informacija
Prekės ženklasUtsumi
Kodas26UTS013

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje