Show Tech Grippy antpirščiai trimingavimui, M, 25 vnt

5,79 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 23STE036
Aprašymas

Show Tech Grippy trimingavimo antpirščiai kailiui pešti. Antpirščiai padeda tvirčiau suimti pešamą kailį ir saugo pirštų odą nuo dirginimo bei pūslių susidarymo. Iš storesnio gumos sluosknio pagaminti antpirščiai yra tvirtesni, todėl tinkami daugkartiniam naudojimui. Storesnė antpirščių medžiaga netrukdo pirštais užčiuopti gyvūnų plaukų, kas yra svarbu triminguojant rankomis. Show Tech Grippy antpirščių galai yra su papildoma tekstūra, kuri užtikrina, kad suimami plaukai neišslystų. Tai leidžia trimingavimo procedūrą atlikti kruopščiau bei greičiau. Antpirščių pagalba rankomis triminguojamo šuns plaukai išpešami itin efektyviai, nežeidžiant gyvūnų odos bei kailio.

Show Tech Grippy trimingavimo antpirščiai puikiai tinka parodinio šuns kailio priežiūrai, kai kiekvienas plaukas yra svarbus. Antpirščiai padeda išpešti plaukus per visą ilgį, jų nenutraukiant bei nepažeidžiant. Taip pat tinka norint atstatyti pažeistą kailį, kai augintinio kailis buvo nukirptas ar pešamas naudojant aštrų trimingavimo peilį. Reguliariai, nuo pat šaknų išpešant minkštus, silpnus plaukus, plauko folikule atsiras vietos užaugti sveikiems plaukams.

Savybės:

  • Pagaminti iš gumos;
  • Apsaugo pirštų odą pešant gyvūnų plaukus rankomis;
  • Nežeidžia šunų odos bei kailio;
  • Padeda atstatyti pažeistą kailį;
  • Puikiai tinka pešti plaukams iš augintinio ausų vidinės dalies.

Svarbu: Teisingai atliekama trimingavimo procedūra nežaloja augintinio. Pilnai išaugę negyvi plaukai yra pasiruošę iškristi ir iš augintinio odos turi nesunkiai išsipešti.

Naudojimo instrukcija

Patogiam naudojimui pasirinkite Jums tinkamą dydį. Rekomenduojame trimingavimo procedūrą atlikti augintinio neišmaudžius. Išmaudyto augintinio kailis tampa minkštesnis, jį sunkiau suimti. Norint efektyviai atlikti trimingavimo procedūrą, svarbus geras sukibimas su kailiu. Į pagalbą galima pasitelkti trimingavimo pudrą.

Trimingavimas. Užmaukite antpirščius ant nykščio ir rodomojo piršto. Suglauskite šių pirštų galiukus imituodami žnyples. Kitos rankos pagalba, naudodamiesi šepečiu ar tiesiog pirštais pakelkite plaukus norimoje pešti vietoje. Ta pačia ranka, aukščiau šios vietos tvirtai suimkite gyvūno odą ir pirštais peškite plaukus plaukų augimo kryptimi. Vienu metu peškite tik nedidelį kiekį plaukų.

Tais atvejais, kai triminguojamas itin pažeistas kailis, norint pasiekti dar geresnį sukibimą su plaukais, rekomenduojame naudoti trimingavimo kreidą ar trimingavimo kreidos pudrą.

Savybės

Kiekis: 25 vnt.

Dydis: M

Spalva: oranžinė

Tinka daugkartiniam naudojimui

Papildoma informacija
Prekės ženklasShow Tech
Kodas23STE036

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje