Show Tech Comfy trimingavimo įrankis, 13 mm

26,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 23STE050
Aprašymas

Show Tech Comfy metalinis trimingavimo įrankis, pagamintas iš nerūdijančio plieno. Show Tech Comfy trimingavimo įrankis naudojamas kaip įprastinis trimingavimo akmuo. Įrankis padeda išpešti išslinkusius bei negyvus plaukus iš šiurkščiaplaukių šunų kailio jo nepažeidžiant. Šis pešimo įankis puikiai tinka kruopščiam, smulkmeniškam darbui ar atskirų zonų dailinimui trimingavimo procedūros pabaigoje. Rekomenduojama mažų zonų, tokių kaip antakiai, barzda, ausys ar kitų nedidelių vietų trimingavimui.

Trimingavimo įrankis puikiai tinka rankomis pešti parodai ruošiamo šuns kailį, kai kiekvienas plaukas yra svarbus ar kai reikia išpešti plaukus per visą ilgį jų nenutraukiant bei nepažeidžiant. Įrankis taip pat tinka norint atstatyti pažeistą kailį, kai augintinio kailis buvo nukirptas ar pešamas naudojant aštrų trimingavimo peilį. Reguliariai, nuo pat šaknų išpešant minkštus, silpnus plaukus, plauko folikule atsiras vietos užaugti naujiems, sveikiems plaukams.

Nerūdijančio plieno trimingavimo įrankis nepalieka likučių kailyje, yra ilgaamžis, nesusidėvi, kaip įprastiniai trimingavimo akmenys. Pailgos formos įrankis patogiai telpa delne. Rankena padengta gumos sluoksniu, todėl įrankis neslysta rankoje, taip nevargindamas rankos bei apsaugodamas nuo nuospaudų ir pūslių. Trimingavimo įrankis yra itin saugus naudojimui ir puikiai tinka bijantiems naudoti trimingavimo peilius.

Show Tech Comfy nerūdijančio plieno trimingavimo įrankis puikiai tinka visoms šiurkštaus kailio šunų veislėms. Rekomenduojama naudoti Terjerų, Šnaucerių, Spanielių bei kitoms, rankomis pešamoms veislėms ar trumpaplaukiams šunims, kurie šeriasi visus metus. Taip pat galima naudoti kačių ar arklių kailio priežiūrai

Savybės:

  • Naudojamas pašalinti negyviems bei išslinkusiems plaukams pašalinti nepažeidžiant kailio;
  • Tinkamas norint atstatyti pažeistą bei nusilpusį kailį po kirpimo ar neteisingai atlikto trimingavimo;
  • Bekvapis;
  • Ilgaamžis;
  • Neslystanti rankena;
  • Pagamintas iš nerūdijančio plieno.

Svarbu: Teisingai atliekama trimingavimo procedūra nežaloja augintinio. Pilnai išaugę negyvi plaukai yra pasiruošę iškristi ir iš augintinio odos turi nesunkiai išsipešti.

Naudojimo instrukcija

Trimingavimas. 1 metodas. Viena ranka laikykite trimingavimo įrankį. Kitos rankos nykščio pagalba tvirtai prispauskite odą ir lengvais judesiais, nespaudžiant prie odos, braukite įrankiu per plaukus plaukų augimo kryptimi, tokiu būdu iššukuojant poplaukį.

Trimingavimas. 2 metodas. Rankos delne laikydami trimingavimo įrankį, suimkite norimus išpešti plaukus tarp trimingavimo įrankio ir nykščio, bei greitais, trumpais judesiais išpeškite plaukus. Norimus išpešti plaukus galima atskirti laisva ranka. Šios rankos pagalba taip pat galite pakelti plaukus, kad geriau matytųsi norimas išpešti kailis. Kartokite, kol pasieksite norimą kailio ilgį. Pešimo metu, rekomenduojame laisva ranka suimti odą šiek tiek aukščiau pešamos vietos. Taip augintiniui nesukelsite diskomforto.

Svarbu: Vienu metu peškite tik nedidelį kiekį plaukų.

Savybės

Medžiaga: japoniškas J2 nerūdijantis plienas

Peilio ilgis: 3 cm

Peilio skersmuo: 1.3 cm

Rankenos ilgis: 8.2 cm

Rankenos skersmuo: 5.5 cm

Visas ilgis: 13 cm

Svoris: 101 g

 

Papildoma informacija
Prekės ženklasShow Tech
Kodas23STE050

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje