Show Tech trimingavimo akmuo, 9x6x2.5 cm

5,29 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 23STE002
Aprašymas

Show Tech trimingavimo akmuo kailiui pešti. Trimingavimo akmuo padeda išpešti išslinkusius bei negyvus plaukus iš šiurkščiaplaukių šunų kailio jo nepažeidžiant. Akmuo yra lengvas, gali būti padalintas į mažesnio dydžio akmenėlius. Šis akmuo gali padėti išvalyti sunkiai surenkamus augintinio plaukus nuo sofos, kilimo, automobilio sėdynės ar kitos medžiagos.

Trimingavimo akmuo puikiai tinka parodinio šuns kailio priežiūrai, kai kiekvienas plaukas yra svarbus. Akmuo padeda išpešti plaukus per visą ilgį, jų nenutraukiant bei nepažeidžiant. Taip pat tinka norint atstatyti pažeistą kailį, kai augintinio kailis buvo nukirptas ar pešamas naudojant aštrų trimingavimo peilį. Reguliariai, nuo pat šaknų išpešant minkštus, silpnus plaukus, plauko folikule atsiras vietos užaugti sveikiems plaukams.

Show Tech trimingavimo akmuo yra itin saugus naudojimui ir puikiai tinka bijantiems naudoti trimingavimo peilius. Trimingavimo akmuo yra lengvas, jį nesunku perpjauti ir padalinti į norimo dydžio dalis, kurios būtų patogios pešančiojo rankai.

Trimingavimo akmuo puikiai tinka visoms šiurkštaus kailio šunų veislėms. Rekomenduojama naudoti Terjerų, Šnaucerių, Spanielių bei kitoms, rankomis pešamoms veislėms ar trumpaplaukiams šunims, kurie šeriasi visus metus. Taip pat galima naudoti kačių ar arklių kailio priežiūrai.

Savybės:

  • Naudojamas negyviems bei išslinkusiems plaukams pašalinti nepažeidžiant kailio;
  • Tinkamas norint atstatyti pažeistą bei nusilpusį kailį po kirpimo ar neteisingai atlikto trimingavimo;
  • Padeda išvalyti sunkiai surenkamus augintinio plaukus nuo sofos, kilimo, automoblio sėdynės ar kitos medžiagos;
  • Nedidelio svorio, lengvas naudoti.

Svarbu: Teisingai atliekama trimingavimo procedūra nežaloja augintinio. Pilnai išaugę, negyvi plaukai yra pasiruošę iškristi ir iš augintinio odos turi nesunkiai išsipešti.

Naudojimo instrukcija

Naudojant trimingavimo akmenį dideliems paviršiams (arkliams, didelių veislių šunims, kilimams ir pan.), akmenį galima naudoti pilno dydžio. Kitu atveju rekomenduojama naudoti tokio dydžio akmenį, kad šis lengvai tilptų į delną. Akmuo į mažesnes dalis gali būti padalintas žirklių ar peilio pagalba. Pasiruošus tinkamo dydžio akmenį galima pradėti trimingavimo procedūrą. Rekomenduojame trimingavimo procedūrą atlikti augintinio neišmaudžius. Išmaudyto augintinio kailis tampa minkštesnis, jį sunkiau suimti. Norint efektyviai atlikti trimingavimo procedūrą, svarbus geras sukibimas su kailiu.

Trimingavimas. 1 metodas. Viena ranka laikykite trimingavimo akmenį. Kitos rankos nykščio pagalba tvirtai prispauskite odą ir lengvais judesiais, nespaudžiant prie odos, braukite akmeniu per plaukus plaukų augimo kryptimi, tokiu būdu iššukuojant poplaukį.

Trimingavimas. 2 metodas. Rankos delne laikydami trimingavimo akmenį, suimkite norimus išpešti plaukus tarp trimingavimo akmens ir nykščio, bei greitais, trumpais judesiais išpeškite plaukus. Norimus išpešti plaukus galima atskirti laisva ranka. Šios rankos pagalba taip pat galite pakelti plaukus, kad geriau matytųsi norimas išpešti kailis. Kartokite, kol pasieksite norimą kailio ilgį. Pešimo metu, rekomenduojame laisva ranka suimti odą šiek tiek aukščiau pešamos vietos. Taip augintiniui nesukelsite diskomforto.

Svarbu: Vienu metu peškite tik nedidelį kiekį plaukų.

Savybės

Išmatavimai: 9x6x2.5 cm

Spalva: Juoda

Papildoma informacija
Prekės ženklasShow Tech
Kodas23STE002

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje