Show Tech trimingavimo akmuo, baltas, 8.5x4.9x2 cm

5,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 23STE058
Aprašymas

Show Tech trimingavimo akmuo kailiui pešti, baltas, ovalios formos. Trimingavimo akmuo padeda išpešti išslinkusius bei negyvus plaukus iš šiurkščiaplaukių šunų kailio jo nepažeidžiant. Akmuo yra lengvas, patogios, ovalios formos.

Trimingavimo akmuo puikiai tinka rankomis pešti parodai ruošiamo šuns kailį, kai kiekvienas plaukas yra svarbus ar kai reikia išpešti plaukus per visą ilgį jų nenutraukiant bei nepažeidžiant. Akmuo taip pat tinka norint atstatyti pažeistą kailį, kai augintinio kailis buvo nukirptas ar pešamas naudojant aštrų trimingavimo peilį. Reguliariai, nuo pat šaknų išpešant minkštus, silpnus plaukus, plauko folikule atsiras vietos užaugti naujiems, sveikams plaukams.

Kietas akmuo beveik nepalieka likučių kailyje, tarnauja ilgiau nei įprastiniai trimingavimo akmenys. Ovalios formos akmuo patogiai telpa delne ir neslysta iš rankos. Show Tech trimingavimo akmuo yra itin saugus naudojimui ir puikiai tinka bijantiems naudoti trimingavimo peilius.

Trimingavimo akmuo puikiai tinka visoms šiurkštaus kailio šunų veislėms. Rekomenduojama naudoti Terjerų, Šnaucerių, Spanielių bei kitoms, rankomis pešamoms veislėms ar trumpaplaukiams šunims, kurie šeriasi visus metus. Taip pat galima naudoti kačių ar arklių kailio priežiūrai. Baltos spalvos akmenį rekomenduojama naudoti balto bei šviesaus kailio šunims.

Savybės:

  • Naudojamas pašalinti negyviems bei išslinkusiems plaukams pašalinti nepažeidžiant kailio;
  • Tinkamas norint atstatyti pažeistą bei nusilpusį kailį po kirpimo ar neteisingai atlikto trimingavimo;
  • Nedidelio svorio, lengvas naudoti;
  • Bekvapis;
  • Rekomenduojamas baltakailiams šunims;
  • Tvirtas, sunkiai trupa, kailyje palieka tik nedidelius likučius;
  • Pagamintas iš pemzos.

Svarbu: Teisingai atliekama trimingavimo procedūra nežaloja augintinio. Pilnai išaugę negyvi plaukai yra pasiruošę iškristi ir iš augintinio odos turi nesunkiai išsipešti.

Naudojimo instrukcija

Rekomenduojame trimingavimo procedūrą atlikti augintinio neišmaudžius. Išmaudyto augintinio kailis tampa minkštesnis, jį sunkiau suimti. Norint efektyviai atlikti trimingavimo procedūrą, svarbus geras sukibimas su kailiu.

Trimingavimas. 1 metodas. Viena ranka laikykite trimingavimo akmenį. Kitos rankos nykščio pagalba tvirtai prispauskite odą ir lengvais judesiais, nespaudžiant prie odos, braukite akmeniu per plaukus plaukų augimo kryptimi, tokiu būdu iššukuojant poplaukį.

Trimingavimas. 2 metodas. Rankos delne laikydami trimingavimo akmenį, suimkite norimus išpešti plaukus tarp trimingavimo akmens ir nykščio, bei greitais, trumpais judesiais išpeškite plaukus. Norimus išpešti plaukus galima atskirti laisva ranka. Šios rankos pagalba taip pat galite pakelti plaukus, kad geriau matytųsi norimas išpešti kailis. Kartokite, kol pasieksite norimą kailio ilgį. Pešimo metu, rekomenduojame laisva ranka suimti odą šiek tiek aukščiau pešamos vietos. Taip augintiniui nesukelsite diskomforto.

Svarbu: Vienu metu peškite tik nedidelį kiekį plaukų.

Savybės

Spalva: balta

Išmatavimai: 8.5x4.9x2 cm

 

Papildoma informacija
Prekės ženklasShow Tech
Kodas23STE058

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje