Show Tech Experto belaidė kirpimo mašinėlė šunims su reguliuojamu peiliuku

99,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 21STE055
Aprašymas

Show Tech Experto belaidė kirpimo mašinėlė šunims su reguliuojamu peiliuku, 5-ių greičio rėžimų. Kirpimo mašinėlė puikiai tinka baigiant gyvūnų kirpimą, kai reikalingas kruopštumas ir tikslumas. Išskirtinio dizaino kirpimo mašinėlė yra sukurta profesionalams. Mašinėlė yra itin mažo svorio, lengvai valdoma, todėl dirbti ja yra nesudėtinga. Galima pasirinkti iš 5-ių skirtingų greičio rėžimų, kurie atvaizduojami ant korpuso esančiame skystųjų kristalų ekranėlyje. Dar vienas kirpimo mašinėlės išskirtinumas yra indikatorius, nurodantis, kada reikia išvalyti peiliukus ar įkrauti akumuliatorių.

Į komplektą įeina kirpimo peiliukas, kuris sudarytas iš apatinio ašmens, pagaminto iš nerūdijančio plieno, bei viršutinio keramikinio ašmens, padengto titano sluoksniu. Šie ašmenys yra itin aštrūs, todėl leidžia kirpti ypatingai tiksliai. Tai ypač svarbu kirpimo pabaigoje dailinant detales. Aštrūs peiliuko ašmenys taip pat nesunkiai kerpa tankų kailį. Keramikiniai peiliuko ašmenys sukuria mažiau trinties bei greitai neįkaista, todėl mašinėle nepertraukiamai galima naudotis ilgesnį laiko tarpą, o kirpimo procesas tampa greitesnis. Nekaistantys ašmenys taip pat mažiau dirgina odą ir sumažina nudeginimo riziką. Keramikiniai peiliuko ašmenys padengti titano sluoksniu, kuris užtikrina ilgesnį peiliukų aštrumą lyginant su įprastiniais peiliukais. Tai leidžia peiliukais efektyviai naudotis ilgiau. Peiliukas yra keičiamas.

Storesniam ar labiau veltis linkusiam kailiui papildomai galima įsigyti vidutinio dydžio peiliuką. Tankesniam kailiui specialiai pritaikytas peiliukas turi platesnius dantukus bei platesnius tarpus tarp dantukų. Tai leidžia sklandžiai kirpti sunkiau įveikiamą kailį.

Reguliuojamo dydžio peiliukas leidžia prisitaikyti prie skirtingų kirpimo poreikių. Peiliukas turi 5 skirtingus kirpimo ilgius: 0.25 mm, 0.5 mm, 1 mm, 1.5 mm, 2 mm. Peiliuko ilgio reguliavimas yra itin paprastas bei padeda sutaupyti laiko. Norint pasirinkti reikalingą peiliuko ilgį užtenka palenkti svirtelę, esančią peiliuko apačioje.

Galingas kirpimo mašinėlės variklis bei talpus akumuliatorius leidžia mašinėle nepertraukiamai naudotis net 5 valandas. Išsekus akumuliatoriui, mašinėlę galima naudoti prijungus prie įkrovimo laido, kuris mašinėlę įkraus net ir naudojimo metu. Įkrovimui naudojamas komplekte esantis USB įkroviklis bei adapteris.

Show Tech Experto profesionali belaidė kirpimo mašinėlė yra ne tik itin lengva, bet ir tyli. Puikų kainos ir kokybės santykį išlaikanti kirpimo mašinėlė yra privaloma kiekvienam profesionaliam gyvūnų kirpėjui!

Show Tech Experto belaidė kirpimo mašinėlės privalumai:

  • Profesionali kirpimo mašinėlė su 5 greičio rėžimais: 5000/5500/6000/6500/7000 aps./min;
  • Tylus, bet galingas rotorinis variklis ir talpus ličio jonų akumuliatorius su 5 val. veikimo laiku;
  • Show Tech Experto Fine 5in1 titanu padengtas reguliuojamas peiliukas, 5-ių dydžių: 0.25 mm (#40), 0.5 mm (#30), 1 mm (#15), 1.5 mm (#10) ir 2 mm (#9);
  • 440C nerūdijančio plieno apatiniai peiliuko ašmenys;
  • Keramikiniai viršutiniai peiliuko ašmenys, padengti titano sluoksniu, ilgiau išliekantys aštrūs;
  • Skaitmeninis LCD ekranas, rodantis kirpimo greitį, akumuliatoriaus lygį, poreikį įkrauti akumuliatorių ar išvalyti peiliukus;
  • USB įkroviklis. Akumuliatoriaus įkrovimo laikas iki pilno 240 min. Maksimaliam akumuliatoriaus tarnavimo laikui užtikrinti, įkrauti rekomenduojame tik akumuliatoriui pilnai išsikrovus.

Savybės

Įtampa: 100-240 V, 50/60 Hz;

Triukšmo lygis: iki 60 dB;

Svoris: 272 g;

Peiliuko plotis: 45 mm;

Kirpimo mašinėlės ilgis: 19.5 cm;

Apimtis: 14 cm*;

* Vidutinė vertė. 

Komplektacija

Show Tech Experto belaidė kirpimo mašinėlė, USB įkroviklis, USB adapteris, Show Tech Experto Fine 5in1 reguliuojamas peiliukas, šepetėlis peiliukams valyti, alyva.

 

Papildoma informacija
Prekės ženklasShow Tech
Kodas21STE055

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje