Show Tech Blade Guard purškiama peiliukų priežiūros priemonė, 300 ml

8,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 21STE004
Aprašymas

Show Tech Blade Guard purškiama peiliukų priežiūros priemonė. Skirta apsaugoti kirpimo mašinėlių peiliukus ir ilgiau išlaikyti tinkamą jų būklę. Blade Guard priemonė sutepa, valo ir vėsina peiliukus kirpimo metu. Tinkama naudoti visiems kirpimo mašinėlių peiliukams. Priemonė yra gaivaus aromato, gerai sutepa peiliukus ir jų nesuriebaluoja. Aerozolinio purškiklio unikalus antgalis užtikrina tikslų priemonės paskirstymą ant ašmenų ir leidžia išvengti priemonės patekimo ant kailio.

Efektyvi 3in1 peiliukų apsauga:

  • Sutepa;
  • Valo;
  • Vėsina.

Reguliarus priemonės naudojimas užtikrins sklandų peiliukų veikimą ir padės pailginti jų tarnavimo laiką.

Svarbu: sudėtyje yra (R)-P-MENTHA-1,8-DIENE. Gali sukelti alerginę reakciją. Itin degus. Gali sukelti stiprų akių sudirgimą. Priemonė kenksminga vandens organizmams. Kreipiantis medicininės pagalbos, su savimi turėkite flakoną ar etiketę su prekės aprašymu.

Patekus į akis: kruopščiai skalaukite vandeniu keletą minučių. Nepraėjus akių dirginimui, susisiekite su gydytoju. 

Laikymo sąlygos: laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje. Laikykite toliau nuo šilumos, kibirkščių, atviros liepsnos šaltinių, karštų paviršių. Nerūkykite naudojantis ar esant arti priemonės. Nepurkškite ant atviros liepsnos. Nenaudokite priemonės esant aukštesnei nei 50 laipsnių temperatūrai. Saugokite nuo tiesioginių saulės spindulių. Priemonę naudokite tik pagal paskirtį. Nepurkškite priemonės nepertraukiamai ilgą laiką. 

Suslėgtos dujos: nepradurkite ir nedeginkite pakuotės net ir išnaudojus produktą. Venkite produkto įkvėpimo. Saugokite, kad nepatektų į aplinką. 

Sudėtis: Isobutane, Butane, Ethanol, Propan-20L

Talpa: 300 ml

Papildoma informacija
Prekės ženklasShow Tech
Kodas21STE004

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje