Show Tech Instant Ice purškiama priemonė peiliukams vėsinti, 400 ml

7,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 21STE016
Aprašymas

Show Tech Instant Ice purškiama priemonė peiliukams vėsinti. Intensyviai ir ilgai naudojant kirpimo mašinėlių peiliukai gali itin greitai įkaisti. Karšti peiliukai gali sudirginti ar nudeginti augintinio odą. Show Tech Instant Ice purškiama priemonė akimirksniu atvėsina kirpimo peiliukus. Šiame efektyviame ir akimirksniu veikiančiame purškiklyje yra suslėgtos dujos, jos yra bekvapės ir išgaruoja po sąlyčio su peiliukais. Ant karštų kirpimo peiliukų susidaro šerkšno sluoksnis, akimirksniu sumažindamas jų temperatūrą.

Kirpimo metu naudojant šį unikalų purškiklį, nereikia keisti peiliukų ar laukti kol jie atvės. Tiesiog užpurkškite nedidelį kiekį priemonės ant kirpimo mašinėlės peiliuko ir galėsite tęsti darbą!

Savybės:

  • Akimirksniu vėsina kirpimo peiliukus;
  • Neturi kvapo;
  • Išgaruoja po sąlyčio su peiliukais;
  • Padidina darbo efektyvumą.

Naudojimo instrukcija

Išjunkite kirpimo mašinėlę ir nuimkite kirpimo peiliuką. Nuo Instant Ice priemonės dangtelio nuimkite purškimo šiaudelį. Nuėmus priemonės dangtelį, pritvirtinkite šiaudelį prie purkštuko. Purkškite priemonę tiesiai ant peiliuko ašmenų 2–8 cm atstumu.

Po kirpimo, galite sutepti ir išvalyti peiliuką su Show Tech Blade Guard purškiama peiliukų priežiūros priemone.

Svarbu: Skirta tik kirpimo mašinėlių peiliukams. Priemonė nėra skirta peiliukų sutepimui ar valymui. Itin degus. Nerūkykite naudojantis ar esant arti priemonės. Nepurkškite ant atviros liepsnos. Nenaudokite priemonės esant aukštesnei nei 50 laipsnių temperatūrai. Priemonę naudokite tik pagal paskirtį. Nepurkškite priemonės nepertraukiamai ilgą laiką. 

Patekus į akis: kruopščiai skalaukite vandeniu keletą minučių. Nepraėjus akių dirginimui, susisiekite su gydytoju. Kreipiantis medicininės pagalbos, su savimi turėkite flakoną ar etiketę su prekės aprašymu.

Suslėgtos dujos: nepradurkite ir nedeginkite pakuotės net ir išnaudojus produktą. Venkite produkto įkvėpimo. Saugokite, kad nepatektų į aplinką.

Laikymo sąlygos: laikyti pakuotę sandariai uždarytą, vėsioje ir sausoje vietoje. Laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje. Laikykite toliau nuo šilumos, kibirkščių, atviros liepsnos šaltinių, karštų paviršių. Saugokite nuo tiesioginių saulės spindulių.

Talpa: 400 ml

Papildoma informacija
Prekės ženklasShow Tech
Kodas21STE016

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje