Show Tech+ Evolution plaukų lakas šunims, 500 ml

16,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 43STP005
Aprašymas

Show Tech+ Evolution plaukų lakas šunims ir katėms. Skirtas kailio formavimui ir modeliavimui, apimčiai bei tekstūrai suteikti. Tinkamas kuodukų formavimui. Nepakeičiama priemonė formuojant šukuoseną. Suteikia kailiui tekstūros, pastorina plauką bei suteikia jam stiprumo, leidžia pakelti atskiras plaukų sruogas, jų nesulipina, todėl plaukus galima lengvai šukuoti. Dėl unikalaus purkštuko, lakas tolygiai paskirstomas, ant plaukų nelieka nuosėdų. Sukurtas stipriai plaukų fiksacijai, išlaiko plaukus suformuotoje šukuosenoje, tačiau kailis išlaiko natūralią išvaizdą, yra malonus liesti.

Show Tech+ Evolution plaukų lakas tinkamas naudoti ant visų tipų plaukų – plonų, storų, tiesių, garbanotų. Lakas nepalieka baltos spalvos nuosėdų, kurios matomos ant tamsaus kailio, nėra lipnus, greitai džiūsta, plaukai lieka lengvai šukuojami. Padeda apsaugoti šukuoseną nuo drėgmės poveikio.

Savybės:

  • Aerozilinis plaukų laikas purškiamas dulksna;
  • Padeda formuoti šukuoseną, išlaikyti norimą formą, suteikia kailiui apimties;
  • Greitai džiūsta, todėl kailis nesušlampa ir nesulimpa;
  • Ilgai išliekantis fiksavimas;
  • Tinka visiems kailių tipams;
  • Lengvai iššukuojamas;
  • Suteikia pilną kailio kontrolę;
  • Puikiai tinka užfiksuoti šukuosenai po kirpimo;
  • Gali būti naudojamas kaip pagalbinė priemonė kerpant vyresnių šunų kailį.

Naudojimo instrukcija

Purkškite ant kailio 20 – 30 cm atstumu.

Formuojant terjerų kailį purkškite ant kailio, šiek tiek luktelkite kol priemonė išdžius, formuokite šukuoseną.

Formuojant garbanotą kailį, atskirkite kailį į atskirus sluoksnius ir purkškite tarp šių sluoksnių, formuokite šukuoseną.

Formuojant glotnaus kailio kuodukus, formuokite kuodą iš atskirų sluoksnių, kiekvieną kartą tarp sluoksnių supurškiant plaukus prie šaknų.

Svarbu: Itin degus aerozolis. Nerūkykite naudojantis ar esant arti priemonės. Nepurkškite ant atviros liepsnos. Nenaudokite priemonės esant aukštesnei nei 50 laipsnių temperatūrai. Priemonę naudokite tik pagal paskirtį. Naudoti gerai vėdinamoje patalpoje.

Patekus į akis: kruopščiai skalaukite vandeniu keletą minučių. Nepraėjus akių dirginimui, susisiekite su gydytoju. Kreipiantis medicininės pagalbos, su savimi turėkite flakoną ar etiketę su prekės aprašymu.

Suslėgtos dujos: nepradurkite ir nedeginkite pakuotės net ir išnaudojus produktą. Venkite produkto įkvėpimo. Saugokite, kad nepatektų į aplinką.

Laikymo sąlygos: laikyti pakuotę sandariai uždarytą, vėsioje ir sausoje vietoje. Laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje. Laikykite toliau nuo šilumos, kibirkščių, atviros liepsnos šaltinių, karštų paviršių. Saugokite nuo tiesioginių saulės spindulių.

Sudedamosios dalys

Alcohol Denat., Dimethyl Ether, Methylal, Octylacrylamide/ Acrylates/ Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Perfume, Limonene, Linalool, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone.

 

Papildoma informacija
Prekės ženklasShow Tech+
Kodas43STP005

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje