Show Tech+ Magic Powder Brush mažas šepetėlis pudrai

5,49 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 24STP002
Aprašymas

Show Tech+ Magic Powder Brush mažas šepetėlis pudrai. Šepetėlis puikiai tinka įvairioms pudroms aplikuoti. Rekomenduojamas naudoti mažoms zonoms.

Profesionalus šepetėlis leis dirbti itin kruopščiai ir lengvai pasiekti norimą rezultatą. Šepetėlis tolygiai ir koncentruotai paskirsto pudrą ant kailio. Ergonomiška rankena ir itin švelnūs bei tankūs šepetėlio šereliai užtikrina patogų pudros aplikavimą.

Kaip išsirinkti Magic Powder šepetėlio dydį:

  • Mažas šepetėlis (S dydis) – skirtas mažoms ar sunkiau prieinamoms vietoms (aplink akis, ausis, snukučiui ar pėdutėms);
  • Didelis šepetėlis (L dydis) – skirtas didesnėms gyvūno kūno zonoms.

Priežiūra: Plauti šiltu vandeniu ir šampūnu be aršių, intensyvių valymo ingredientų. Rekomenduojama naudoti silikoninę makiažo šepetėlių valymo kilimėlį/pagalvėlę. Padėkite švarų šepetėlį ant rankšluosčio ir leiskite natūraliai išdžiūti.

Svarbu: Nenaudokite to pačio šepetėlio skirtingų spalvų pudroms aplikuoti. Spalvų pigmentai gali įsigerti į šerelius ir sugadinti rezultatą.

Savybės

Dydis: S

Ilgis: 14 cm

Rankenos ilgis: 12 cm

Darbinė dalis: 2.2x1 cm

Šerelių ilgis: 1.2 cm

Svoris: 12 g

Medžiaga: Plastikas ir nailonas

Papildoma informacija
Prekės ženklasShow Tech+
Kodas24STP002

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje