Show Tech+ Colour-IT spalvą suteikiantis pieštukas kailiui, baltas

13,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 45STP002
Aprašymas

Show Tech+ Colour-IT spalvą suteikiantis pieštukas kailiui, baltas. Pieštukas skirtas užmaskuoti kailio spalvos nelygumus, gelsvas ar rausvas dėmes, atsiradusias dėl alergijos ar aplinkos poveikio. Taip pat, tinkamas užmaskuoti kailio išretėjimus. Tinka kasdieniam naudojimui namuose, kirpykloje, ruošiantis parodoms ir jų metu.

Show Tech+ Colour-IT pieštukas sukurtas kailio priežiūros profesionalų. Kreidos lazdelė yra praturtinta baltos spalvos pigmentais. Pieštuką galima rinktis iš 9-ių natūralių spalvų, kurias galima maišyti tarpusavyje norint išryškinti natūralią kailio spalvą ir pasiekti tobulų rezultatų. Pieštuko pagalba spalvą suteikti galima mažesnėms kūno dalims, tokioms kaip ausys, letenos ar uodega.

Show Tech+ Colour-IT pieštuką taip pat galima naudoti norint suteikti spalvai sodrumo, užpildyti ir sulyginti mažiau kailio turinčias kūno dalis, kur kailis yra išretėjęs ar plonesnis, pavyzdžiui po trimingavimo rankomis. Kailio spalva gali pasikeisti dėl aplinkos poveikio, buvimo ant saulės spindulių ar vietoje trimingavimo procedūros šunį kerpant ir taip nepašalinant dalies spalvos sodrumą praradusių plaukų. Pieštuko pagalba taip pat galima užmaskuoti ryškią rausvo atspalvio odą, matomą pro kailį ar suteikti spalvos išblukusiai nosytei.

Spalvą suteikiantis pieštukas yra patogus naudoti, neužima daug vietos, naudojant rankos lieka švarios, todėl jį prireikus galima turėti su savimi. Pieštukas gali praversti parodų metu, kai norima atlikti paskutinės minutės pataisymus prieš einant į ringą. Tai ypač pravartu, jei paroda vyksta lauke lietingomis oro sąlygomis ar jei šuo turėjo atlikti gamtinius reikalus prieš einant į ringą.

Šis kreidos pieštukas yra natūralus produktas, jo suteikiama spalva kailiui taip pat atrodo natūraliai. Kita svarbi savybė, kad pieštuku suteikus spalvą, ją galima nesunkiai nuplauti. Tai leidžia ne tik paryškinti natūralią kailio spalvą, bet taip pat ir suteikti naujų spalvų, taip sukuriant išskirtinį šuns įvaizdį. O nebelikus poreikio, spalvas lengvai išplausite.

Savybės:

  • Tobulas pasirinkimas baigiant ruošti kailį parodai ar po kirpimo;
  • Pieštukas yra minkštas ir lengvai užsitepa ant kailio;
  • Greitai, tolygiai ir nepriekaištingai suteikia norimą spalvą kailiui;
  • Tinka visiems kailių tipams;
  • Išryškina esamą kailio spalvą;
  • Suteikia sodrią, natūralią spalvą;
  • Užmaskuoja spalvos netolygumus ar kailio trūkumą.

Naudojimas

Nuėmę apsauginį dangtelį, paspauskite pakuotę iš apačios, kol pasirodys norimas kiekis priemonės. Pieštuku tepkite norimoje užmaskuoti kailio vietoje. Kruopštesniems darbams galima tepti naudojant nedidelį šepetėlį. Tik išoriniam naudojimui.

Laikymas: Laikykite tamsioje, sausoje, vaikams bei gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Savybės

Spalva: balta



Papildoma informacija
Prekės ženklasShow Tech+
Kodas45STP002

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje