Show Tech+ Texture-IT tekstūros suteikianti pudra, bespalvė, 20 g

13,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 45STP022
Aprašymas

Show Tech+ Texture-IT tekstūros suteikianti pudra, bespalvė. Daugiafunkcinė pudra skirta suteikti kailiui tekstūros, apimties, naudoti triminguojant, ruošiant šunis parodoms ar kirpimo metu. Pudra suteikia kailiui papildomos tekstūros bei geresnį sukibimą su plaukais triminguojant rankomis. Show Tech+ Texture-IT pudra yra unikalus produktas rinkoje. Itin smulki ir bespalvė pudra suteikia kailiui apimties, norimos tekstūros, pilnumo. Padeda atkelti kailį nuo šaknų, palengvina kailio formavimą. Sugeria drėgmę bei riebalus. Patogios formos dėžutė leidžia išberti reikiamą kiekį pudros, neužsikemša bėrimui skirtos angos.

Pudra padeda formuojant ilgesnį kailį bei norint suteikti papildomos apimties barzdos, kojų zonose, kai norima pasiekti tam tikrą formą, pvz.: apvalią galvos formą (garbanotiems bišonams). Ši pudra gali būti naudojama kaip pakaitalas purškiamoms priemonėms, plaukų lakui.

Show Tech+ Texture-IT tekstūros suteikianti pudra gali pasitarnauti kirpykloje formuojant vyresnių šunų šukuosenas, kai plaukai yra išretėję ar praradę stiprumą. Priemonė taip pat puikiai tinka trimingavimui rankomis, padeda, kai reikia kruopštumo ir tikslumo ar kai kailį sunku triminguoti.

Pudra yra bespalvė ir bekvapė, nedirgina ir nealergizuoja augintinio odos. Tinka šunims ir katėms.

Naudojimo instrukcija

Triminguojant: naudokite, kai reikia didesnio sukibimo su kailiu ar triminguojant mažesnes zonas, kai reikia didesnio tikslumo. Berkite norimoje triminguoti zonoje tiesiai iš dėžutės ar naudokite šepetėlį pudrai aplikuoti.

Norint suteikti apimties bei tekstūros: berkite pudrą norimoje zonoje. Patogi pakuotė leis pudrą paskleisti giliai, prie pat šaknų. Padenkite pudra kailį nuo šaknų iki galiukų. Berkite tiek, kiek reikės, norimam rezultatui pasiekti.

Svarbu: Tik išoriniam naudojimui. Saugokite, kad nepatektų į akis.

Laikymas: Laikykite tamsioje, sausoje, vaikams bei gyvūnams nepasiekiamoje vietoje. Gavusi drėgmės priemonė gali sušokti į stambesnius gabalėlius. Taip nutikus, priemonę gerai pakratykite ir ji vėl sutrupės į smulkesnę pudrą. Laikykite gerai uždarytą.

Savybės

Spalva: bespalvė

Kiekis: 20g

Papildoma informacija
Prekės ženklasShow Tech+
Kodas45STP022

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje