Petstro vežimėlis gyvūnams, 3 ratai, pilkas/rožinis, M

359,99 €

Užsakoma prekė. Pristatymo terminas iki 30 d.d.

Norėdami užsakyti prekę, prašome susisiekti kontaktų skiltyje nurodytais kontaktais.

Prekės kodas: 63PST029
Aprašymas

Petstro vežimėlis gyvūnams su 3 ratais. Vežimėlis skirtas patogiam šunų, kačių ar kitų nedidelių gyvūnų transportavimui. Kokybiškas vežimėlis pagamintas laikantis aukštų standartų, taikomų ir vaikiškų vežimėlių gamyboje. Lengvai naudojamas, praktiškas ir saugus vežimėlis greitai bei patogiai susilanksto, nesunkiai telpa automobilio bagažinėje. Tinka kasdieniam naudojimui.

Medžiaginio uždangalo dalys, esančios vežimėlio priekyje, viršuje bei gale nusisega užtrauktuko pagalba ir gali būti nuimamos. Nuėmus galinę dalį gyvūnas gali įlipti ar išlipti iš vežimėlio bei yra nesunkiai pasiekiamas vežimėlio viduje. Šonuose ir priekyje esantis medžiaginis tinklelis užtikrina tinkamą ventiliaciją vežimėlio viduje bei leidžia gyvūnui stebėti aplinką. Saugiam transportavimui gyvūno antkaklis prisisega prie viduje esančių dirželių.

Vežimėlio rankenos aukštis yra reguliuojamas. Didelių galinių ratų pagalba vežimėlis lengvai rieda, o sukiojamas priekinis ratukas suteikia manevringumo. Vežimėlio ratai nesunkiai nusiima nenaudojant jokių įrankių. Papildomam saugumui užtikrinti, galiniai vežimėlio ratai yra su atšvaitais.

Galinėje vežimėlio dalyje yra užtraukiamas skyrius nedideliems daiktams susidėti bei nuimamas krepšys su trimis skyreliais, tinkamas laikyti vandens buteliuką, gertuvę, skanėstus ar kitus smulkius daiktus.

Vežimėlis puikiai tinka augintinio transportavimui gyvūnų parodose. Patogesniam augintinio ruošimui parodoje, papildomai galima įsigyti prie vežimėlio tvirtinamą stalviršį.

Privalumai:

  • 2 dideli ratai geram pravažumui ir priekinis sukiojamas ratukas geresniam manevringumui;
  • Kojinis stabdis;
  • Lengvai sulankstomas, tinkamas kasdieniam naudojimui, parodoms;
  • 3 nusegamos dalys patogiam priėjimui prie gyvūno;
  • Šonuose, priekyje ir viršuje esančios angos su medžiaginiu tinkleliu;
  • Užsegamas skyrius daiktams susidėti;
  • Nuimamas krepšys su 3 skyreliais smulkesniems daiktams;
  • Lengvai valomas vidaus paviršius;
  • 2 dirželiai antkakliui prisegti.

Valymo rekomendacijos:

Medžiaginis uždangalas. Nedideles dėmes nuvalykite su švaria, drėgna šluoste, leiskite išdžiūti. Esant poreikiui, plaukite rankomis, leiskite išdžiūti gryname ore. Neplauti skalbimo mašinoje, nenaudoti baliklių.

Vežimėlio pagrindas. Išimkite apatinę dalį iš vežimėlio. Atsekite užtrauktuką ir išimkite medžiaginę pagalvėlę bei medinę dalį. Medinę dalį nuvalykite švaria, sausa šluoste. Medinės dalies neplauti, nelaikyti ant tiesioginių saulės spindulių. Sušlapinus medinę dalį, leiskite jai išdžiūti gerai vėdinamoje patalpoje ar gryname ore pavėsyje. Užvalkalą pamerkite šaltame vandenyje su neutraliu plovikliu. Palaikykite 5-10 minučių. Atsargiai nuplaukite nešvarias vietas ir nuskalaukite šaltu vandeniu. Leiskite išdžiūti gryname ore pavėsyje. Neplauti skalbimo mašinoje. Medžiaginę pagalvėlę plaukite šaltame vandenyje naudojant nedidelį kiekį neagresyvaus ploviklio. Išplautą pagalvėlę švelniai nuspauskite ir leiskite išdžiūti gryname ore. Pagalvėlės nešveiskite ir negręžkite.

Rėmas. Nuvalykite rėmą drėgna šluoste ir nusausinkite sausa šluoste. Judančias dalis galite sutepti naudojant „WD-40“ purškiamą priemonę ar kitą lubrikantą. Jei vežimėlis turėjo kontaktą su smėliu ar druska (pasivaikščiojant prie jūros), kruopščiai nuvalykite metalinį rėmą.

Savybės

Dydis: M

Korpuso medžiaga: plienas su antikorozine danga, plastikas

Ratų medžiaga: aliuminio lydinys, guma

Medžiaginis uždangalas: vandeniui nelaidus 600*600D poliesteris

Tinklelių medžiaga: nailonas

Išmatavimai suskleisto (su ratais): 97x61x56 cm

Išmatavimai išskleisto: 82x61x106 cm

Vežimėlio lopšio išmatavimai: 70x43x60 cm

Pagrindo išmatavimai: 70x43 cm

Ratų skersmuo: 38.5 cm, 18.5 cm

Keliamoji galia: 30 kg

Vežimėlio svoris: 13 kg

Komplektacija

Vežimėlis su 2 dideliais ratais su atšvaitais, 1 mažu, sukiojamu ratuku; reguliuojamo aukščio rankena; medžiaginiu uždangalu su 3 atsegamomis dalimis ir tinkleliu dengtomis angomis, užsegamu skyriumi daiktams susidėti, nuimamu krepšiu su 3 skyreliais mažesniems daiktams.

Papildoma informacija
Prekės ženklasPetstro
Kodas63PST029

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje