Show Tech+ Dry Mate rankšluostis, 66x43 cm

10,49 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 33STP026
Aprašymas

Show Tech+ Dry Mate rankšluostis šunims ir katėms. Profesionalus rankšluostis, greitai ir efektyviai sugeria didelį kiekį vandens. Rankšluostis pranašesnis už bet kurį, įprastinį rankšluostį ir gali sugerti net 8 kartus didesnį kiekį vandens, nei sveria pats. Rankšluostį lengva išgręžti.

Profesionaliam naudojimui sukurtas rankšluostis pagamintas iš aukštos kokybės aplinkai draugiškų medžiagų ir gali būti naudojamas nepažeistas ilgus metus. Tvirtas rankšluostis yra minkštas, todėl gerai priglunda prie gyvūno kūno ir sugeria drėgmę nepalikdamas šlapių vietų.

Show Tech+ Dry Mate rankšluostis idealiai tinka naudojimui kirpykloje, kadangi šio rankšluosčio nereikia džiovinti kaip įprastinių. Užtenka turėti tik vieną Dry Mate rankšluostį, kurį pakanka išgręžti ir galima naudoti pakartotinai. Pamirškite krūvas kirpykloje džiūstančių rankšluosčių po kiekvieno šuns maudymo!

Rankšluostis taip pat puikiai tinkamas naudojimui namuose. Šiltuoju metų laikotarpiu gali būti naudojamas gyvūnams atvėsinti. Užtenka rankšluostį panardinti į šaltą vandenį ir šlapiu rankšluosčiu užkloti gyvūno nugarą. Taip pat, tai puiki priemonė greitai ir efektyviai nusausinti augintinio kailį po pasivaikščiojimų lietingomis dienomis ar prie vandens telkinių, kai augintinis plaukioja. Nepamainomas daiktas visiems šunų augintojams.

Savybės:

  • Itin didelis vandens sugeriamumas – nepakeičiamas norint greitai nusausinti gyvūno kailį;
  • Rankšluostis ir kempinė viename;
  • Idealus sprendimas naudojimui kirpykloje, tačiau nepamainomas daiktas ir namuose.

Naudojimo instrukcija

Gerai išskalaukite ar išplaukite rankšluostį prieš naudojant pirmą kartą. Įsitikinkite, kad naudojimo metu rankšluostis visada yra šiek tiek drėgnas. Esant sausam, rankšluosčio nelankstykite. Prieš kiekvieną naudojimą įsitikinkite, kad rankšluostis yra pakankamai sudrėkintas. Tą padaryti galite pilnai rankšluostį panardinant po vandeniu.

Po kiekvieno naudojimo rekomenduojame:

  • Naudojant profesionaliai: po kiekvieno naudojimo išskalaukite rankšluostį panardinant į vandenį (arba vandenį su dezinfekantu). Palikite drėgną iki sekančio naudojimo;
  • Naudojant namuose: panaudoję išskalaukite rankšluostį švariu vandeniu ir palikite išdžiūti kitam naudojimui.

Priežiūros instrukcija: galima skalbti skalbimo mašinoje, ne aukštesnėje nei 60°C temperatūroje. Nenaudoti minkštiklio ir nedžiovinti džiovyklėje.

Savybės

Spalva: pilka

Išmatavimai: 66x43 cm

Medžiaga: PVA


Papildoma informacija
Prekės ženklasShow Tech+
Kodas33STP026

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje