Show Tech+ Stain Away pudra ašarų dėmėms naikinti, 60 g

12,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 45STP021
Aprašymas

Show Tech+ Stain Away pudra ašarų dėmėms šalinti. Skirta pašalinti rausvas ar rudas dėmes ant balto kailio, atsiradusias akių zonose nuolat tekant ašaroms. Taip pat, tinkama naudoti gelsvoms ar rusvoms dėmėms barzdos, pėdučių zonose pašalinti. Molio pagrindu pagaminta pudra yra natūrali, nedirgina augintinio odos, todėl gali būti naudojama kasdienei priežiūrai. Reguliariai naudojama priemonė išblukins susidariusias dėmes ir užkirs kelią naujų susidarymui. Tinkama šunims ir katėms.

Naudojimo instrukcija

Išvalykite akių kampuočiuose ir aplink akis esančias traiškanas bei kitus nešvarumus. Gerai nusausinkite kailį. Šepetėlio pagalba užtepkite pudros spalvą pakeitusiose vietose. Kitą dieną iššukuokite pudros likučius ir pakartokite procedūrą. Saugokite, kad nepatektų į akis. Tik išoriniam naudojimui.

Geriausiems rezultatams pasiekti akių zoną rekomenduojame prižiūrėti kasdieną. Naudokite kartu su Show Tech No More Tears priemone akims valyti.

Gausus akių ašarojimas ar didelis sudirgimas gali būti didesnio sutrikimo priežastis. Tokiu atveju rekomenduojame pasikonsultuoti su veterinaru.

Laikymas: Laikykite tamsioje, sausoje, vaikams bei gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Savybės

Kiekis: 60 g



Papildoma informacija
Prekės ženklasShow Tech+
Kodas45STP021

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje