Show Tech tiesios žnyplės ausų plaukams šalinti, 14 cm

7,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 54STE006
Aprašymas

Show Tech tiesios žnyplės iš nerūdijančio plieno ausų plaukams šalinti. Profesionalus nerūdijančio plieno įrankis, skirtas šalinti plaukus iš ausies vidaus, siekiant sumažinti infekcijų riziką.

Tinkama šunų ausų priežiūra yra itin svarbi. Gali reikėti ne tik kruopščiai išvalyti šuns ausis, bet ir pašalinti plaukų perteklių. Jei pastebėjote, kad šuns ausies viduje auga daug plaukų, ant jų kaupiasi nešvarumai ir plaukai trukdo tinkamai išvalyti ausis, gali reikėti pašalinti perteklinius šuns ausų plaukus. Procedūrai palengvinti yra skirtos žnyplės, patogiam ausų plaukų šalinimui. Puikiai tinka naudoti gyvūnų kirpyklose ar namuose. Nuolatinė šunų ausų higiena gali padėti sumažinti infekcijų riziką.

Naudojimo instrukcija

Peškite plaukus itin švelniai. Vienu metu žnyplėmis suimkite tik nedidelį kiekį plaukų. Peškite suėmę plaukus už jų galiukų. Plaukai turi lengvai išsipešti ir nežaloti augintinio odos. Atliekant procedūrą, rekomenduojame naudoti specialią ausų pudrą, skirtą palengvinti plaukų šalinimą.

Savybės

Dydis: 14x9 cm

 

Papildoma informacija
Prekės ženklasShow Tech
Kodas54STE006

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje