Show Tech Nail Fix Styptic Powder milteliai stabdantys kraujavimą, 14 g

9,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 53STE055
Aprašymas

Show Tech Nail Fix Styptic Powder milteliai stabdantys kraujavimą. Naminių gyvūnų nagų karpymo procedūra gali tapti nemažu iššūkiu šeimininkams. Jei augintinio nagai yra tamsios spalvos, gali būti sunku tiksliai nustatyti nagų kirpimo vietą. Nukirpus per daug nago, jis gali kraujuoti. Hemostatiniai milteliai itin greitai ir saugiai sustabdo augintinio nagų kraujavimą. Tinka naudoti šunims, katėms ir kitiems smulkiems naminiams gyvūnams.

Naudojimo instrukcija

Užtepkite nedidelį kiekį miltelių ant kraujuojančios vietos ir laikykite prispaudę kol nustos kraujuoti. Norint sustabdyti kraujavimą, svarbu prispausti nagą ties kraujuojančia vieta, o ne trinti, nes trintis paspartins kraujavimą. Nenaudoti esant gilioms žaizdoms, kūno sužeidimams ar nudegimams. Jei kraujavimas nesiliauja, patariame kreiptis į veterinarijos gydytoją.

Svarbu: Po naudojimo, įsitinkinkite, kad pakuotė yra sandariai uždaryta. Priemonė skirta tik išoriniam naudojimui. Neprarykite ir neleiskite gyvūnui laižyti. Prarijus priemonė yra pavojinga. Gali sukelti stiprų akių sudirgimą. Sukelia metalo koroziją. Saugokite, kad nepatektų ant kirpimo peiliukų, žirklių ir kitų metalinių įrankių.

Laikymas: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Savybės

Kiekis: 14 g

Papildoma informacija
Prekės ženklasShow Tech
Kodas53STE055

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje