Yento Prime Blender filiravimo žirklės, 30 dantukų, 5", 12.7 cm

79,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 22YEN053
Aprašymas

Yento Prime Blender filiravimo žirklės yra sukurtos profesionaliam naudojimui gyvūnų kirpyklose. Šios trumpos žirklės tinkamos mažesnių veislių šunims ar detaliam kirpimui mažesnėse zonose prie ausų, akių ar pėdučių kirpti. Vienos pusės ašmenys yra įprastų žirklių formos, kita pusė dantyta, su siaurais tarpais. Žirklės skirtos suformuoti perėjimą tarp skirtingo ilgio kirpimo linijų. Turi 30 dantukų.

Japoniškos Yento Prime žirklės gaminamos iš aukščiausios kokybės 440C nerūdijančio plieno. Ašmenų kietumas 58 pagal Rockwell kietumo skalę. Žirklės lengvai ir tiksliai reguliuojamos reguliatoriaus pagalba. Žirklės pasižymi ergonomišku dizainu, yra su paminkštintomis auselėmis ir atrama pirštams.

Svarbu: būtina žirkles reguliariai valyti, neardyti ir neperrinkinėti. Nemėtyti ir saugoti nuo smūgių, pažeistos žirklės gali būti nebetinkamos naudoti. Siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą, žirkles laikykite tik joms skirtame dėkle.

Svarbu: laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Savybės

Ilgis: 5", 12.7 cm

Dantukai: 30 vnt.

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Reguliatorius: yra

Paskirtis: Dešiniarankiams

Komplektacija: žirklės, šluostė žirklėms valyti, žirklių dėklas

Papildoma informacija
Prekės ženklasYento
Kodas22YEN053

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje