Yento Fanatic tiesios kirpimo žirklės, 8", 20.2 cm

107,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: 22YEN065
Aprašymas

Yento Fanatic tiesios kirpimo žirklės profesionaliam naudojimui gyvūnų kirpyklose. Žirklės sukurtos tikriems savo srities profesionalams, mėgstantiems kirpti žirklėmis ir galintiems įvertinti aukštą jų kokybę. Šios žirklės yra puikus pasirinkimas kerpantiems kiekvieną dieną. Ypatingai rekomenduojamos naudoti kirpimo užbaigimui.

Yento Fanatic žirklės gaminamos iš aukščiausios kokybės japoniško AUS-10 nerūdijančio plieno su aukštu anglies kiekiu papildomam kietumui. Ašmenų kietumas 59-60 pagal Rockwell kietumo skalę užtikrina, kad žirklės ilgą laiką išliks aštrios. Žirklės pasižymi ergonomišku dizainu ir puikiu balansu. Jų patogi forma bei atrama pirštams leidžia ilgai nepertraukiamai dirbti nevarginant rankos.

Svarbu: būtina žirkles reguliariai valyti, neardyti ir neperrinkinėti. Nemėtyti ir saugoti nuo smūgių, pažeistos žirklės gali būti nebetinkamos naudoti. Siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą, žirkles laikykite tik joms skirtame dėkle.

Svarbu: laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Savybės

Ilgis: 8", 20.2 cm

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Reguliatorius: nėra

Paskirtis: Dešiniarankiams

Komplektacija: žirklės, šluostė žirklėms valyti, žirklių dėklas

Papildoma informacija
Prekės ženklasYento
Kodas22YEN065

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje