NordicPet granuliuotas medžio kraikas gyvūnams, 10 l

7,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: NORD003
Aprašymas

NordicPet granuliuotas medžio kraikas gyvūnams. Nesušokantis universalus kraikas, pagamintas iš kruopščiai atrinktų medžiagų, tinka visų rūšių augintiniams: katėms, triušiams, paukščiams bei graužikams. Dėl savo unikalios tekstūros – nelipnių medžio granulių – ir puikaus sugeriamumo NordicPet granuliuotas kraikas sugeria net iki 7 kartų daugiau skysčių pagal tūrį, todėl Jūsų augintinio pėdutės visą laiką išlieka sausos ir švarios.

NordicPet aukščiauios kokybės kraikas turi natūralią savybę neutralizuoti nemalonius kvapus, suteikdamas gaivų, mediena dvelkiantį kvapą.

Mūsų NordicPet natūralus kraikas yra pagamintas iš perdirbtų medienos likučių, kurie padeda išsaugoti tūkstančius medžių. Be to, šis kraikas yra kompostuojamas ir biologiškai skaidomas, todėl naudodami šį ekologišką kraiką padedate sumažinti taršą. 

Naudojimas

Dėžutės pripildymas: Priklausomai nuo gyvūno rūšies ir dydžio, į dėžutę įpilkite apie 2-6cm kraiko.

Panaudoto kraiko išvalymas: Išmeskite panaudotą kraiką į organinių atliekų konteinerį arba kompostuokite. Mažais kiekiais galima nuleisti unitaze.

Pakartotinis dėžutės pripildymas: Ištuštinkite ir išvalykite dėžutę, pripildykite ją šviežiu kraiku.

Savybės

Kiekis: 10 l

Papildoma informacija
Prekės ženklasNordic Pet
KodasNORD003

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje