Out! No Chew šunų atbaidymo priemonė nuo graužimo kaina
  • Išparduota
Out! No Chew šunų atbaidymo priemonė nuo graužimo kaina

Out! No Chew priemonė nuo graužimo, 500 ml

6,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Išparduota
Prekės kodas: OUT0005
Aprašymas

Out! No Chew Deterrent atbaidymo priemonė nuo graužimo. Padės sumažinti augintinių norą graužti, kramtyti ar laižyti odą, letenas, tvarsčius, siūles bei namų baldus. Patogu naudoti: tiesiog papurkškite letenas ar kitas augintinio kūno dalis, baldus ir daiktus, nuo kurių norite nukreipti augintinio dėmesį. Priemonė yra tinkama naudoti kai augintinis save kandžioja ir nori išpešioti tvarsčius ar siūles po operacijos. Purškiklio sudėtyje nėra alkoholio, tad jis yra saugus ir nedirgina augintinio. Tačiau kartus priemonės skonis yra pakankamai nemalonus, kad augintinis nustotų laižyti ar graužti erzinančią kūno vietą ar baldus. Priemonė yra nekenksminga. Saugu naudoti šalia augintinių ir vaikų.

Naudojimo instrukcija

Purkškite priemonę ant odos, kailio, tvarsčių ar baldų. Kartokite pagal poreikį. Purkškite antrą kartą tik po nuplovimo. Norint priemonę purkšti ant medžiagos ar baldų, rekomenduojama prieš tai išbandyti ant nepastebimų vietų. Skirta tik išoriniam naudojimui. Prieš naudojimą suplakite.

Svarbu: Vengti patekimo į akis. Jei taip atsitiktų, praplaukite vandeniu. Atsiradus dirginimui, kreipkitės į gydytoją. Nepurkškite į akis ar ant atvirų žaizdų.

Laikymas: sausoje ir vėsioje vietoje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių. Laikyti vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Sudedamosios dalys

Išgrynintas vanduo, kartų skonį suteikiantis reagentas, citrininių korimbijų aliejus, levandos, greipfrutų sėklų aliejus.

Kiekis: 500 ml

Papildoma informacija
Prekės ženklasOut!
KodasOUT0005

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje