Chris Christensen Ice on Ice kondicionierius, 473 ml

21,99 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: CHR0008
Aprašymas

Chris Christensen Ice on Ice Detangling kondicionierius šunims ir katėms. Sudėtyje esantis argano aliejus giliai maitina, puoselėja ir glotnina augintinio kailį. Kondicionierius giliai įsiskverbia į žvilgesį praradusius, pažeistus plaukus ir atstato natūralų drėgmės balansą. Taip pat padeda iššukuoti sąvėlas ir išvengti jų susidarymo. Po priemonės naudojimo, kailis bus itin žvilgantis, švelnus, glotnus ir lengvai šukuojamas. Rekomenduojama sauso, pažeisto ir veltis linkusio kailio augintiniams, itin tinka ilgakailiams.

Naudojimo instrukcija

Reikiamą kiekį kondicionieriaus įmasažuokite į drėgną, švarų kailį. Palaikykite iki 5min. ir kruopščiai išskalaukite. Geriausiems rezultatams pasiekti rekomenduoja naudoti kartu su Chris Christensen Ice on Ice šampūnu.

Svarbu: saugoti, kad nepatektų į akis, ausis ir kitas jautrias vietas. Jei taip atsitiktų, nedelsiant praplaukite drungnu vandeniu. Skirta tik išoriniam naudojimui.

Laikymas: Laikykite sandariai, originalioje pakuotėje, sausoje ir vėsioje vietoje. Laikykite vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Kilmės šalis: JAV

 

Papildoma informacija
Prekės ženklasChris Christensen
KodasCHR0008

Charakteristikos

Kosmetikos paskirtisDrėkina ir maitina
Ilgam kailiui
Lengvina šukavimą

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje