Royal Canin Chihuahua konservai šunims

11,99 €

  Išsiųsime per 2-3 darbo dienas.

Pakuotė
  • 85 g
  • 12 x 85 g

Prekės kodas: ROY0057
Aprašymas

Royal Canin Chihuahua konservai šunims. Skirti suaugusiems chihuahua veislės šunims, vyresniems nei 10 mėnesių amžiaus. Sudėtyje yra maistinių medžiagų, kurios maitina chihuahua odą ir kailį. Padeda palaikyti sveiką žarnyno tranzitą. Minkšta tekstūra taip pat idealiai tinka miniatiūrinės veislės žandikauliams, tokiems kaip čihuahua, kad būtų lengviau kramtyti ir palaikomas optimalus vartojimas bei virškinimas.

Sudedamosios dalys

Sudėtis: mėsa ir gyvūninės kilmės produktai, daržovių perdirbimo produktai, grūdai, aliejai ir riebalai, mineralai, cukrus.

Analitinės sudedamosios dalys: Žali baltymai: 8,5% - Riebalų kiekis: 5,6% - Žali pelenai: 2,1% - Žalia ląsteliena: 1,4% - Drėgnis: 79,0%

Priedai: (kilograme pašaro) Maistiniai priedai: Vitaminas D3: 200 TV, E1 (geležis): 8 mg, E2 (jodas): 0,2 mg, E4 (varis): 1,9 mg, E5 (manganas): 2,6 mg, E6 (cinkas): 26 mg - technologinis priedai: nuosėdinės kilmės klinoptilolitas: 2 g.

Šėrimo rekomendacija

Pasirūpinkite, kad Jūsų šuo visada turėtų šviežio geriamojo vandens.

Rekomenduojamas dienos maisto kiekis: žr. ant pakuotės.                         

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai, vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Papildoma informacija
Prekės ženklasRoyal Canin
KodasROY0057

Charakteristikos

Augintinio amžiusSuaugusiems
Veislės dydisMažoms veislėms
Baltymų šaltinisĮvairi mėsa

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje