Royal Canin Starter Mousse Mother & Babydog konservai šuniukams, 195 g

2,49 €

  Išsiųsime per 2-3 darbo dienas.

Prekės kodas: ROY0135
Aprašymas

Royal Canin Starter Mousse Mother & Babydog konservai specialiai sukurti siekiant patenkinti nėščių ar žindančių kalyčių ir nujunkomų šuniukų iki 2 mėnesių amžiaus mitybos poreikius. Šis specialiai pritaikytas pašaras pasižymi itin minkšta putėsių tekstūra, kuri yra pritaikyta šuniukų virškinimo sistemos vystymuisi ir padeda pereiti prie kieto maisto. Jis taip pat yra labai maistingas tiek šuniukams, tiek jų motinoms. ROYAL CANIN® Starter Mousse Mother & Babydog taip pat yra praturtintas Omega-3 riebalų rūgštimis (DHR), kuri, kaip įrodyta, palaiko smegenų vystymąsi ir padeda skatinti šuniukų mokymąsi ankstyvojo mokymo metu. Šioje formulėje yra kompleksas, įskaitant vitaminus C ir E, kurie palaiko sveiką imuninės sistemos vystymąsi. Dėl naudingų prebiotikų (tokių kaip MOS) ir lengvai virškinamų baltymų derinio ROYAL CANIN® Starter Mousse Mother & Babydog taip pat padeda palaikyti sveiką žarnyno mikrobiotos (žarnyno floros) pusiausvyrą ir gerą virškinimą. Konservai yra glotnios konsistencijos, kuri padeda išlaikyti hidrataciją ir ypač tinka visiems nujunkomiems šuniukams.

Sudedamosios dalys

Mėsa ir gyvulinės kilmės produktai, grūdai, augalinės kilmės produktai, aliejus ir riebalai, pienas ir pieno produktai, mineralai, mielės.

Analitinės sudedamosios dalys: baltymai 10%, riebalai 6%, žali pelenai 1,5%, žalios skaidulos 1%.

Maistiniai priedai: Vitaminas D3: 120 TV, E1 (geležis): 4 mg, E2 (jodas): 0,17 mg, E4 (varis): 1,4 mg, E5 (manganas): 1,3 mg, E6 (cinkas): 13 mg.

Šėrimo rekomendacija

Pasirūpinkite, kad Jūsų šuo visada turėtų šviežio geriamojo vandens.

Rekomenduojamas dienos maisto kiekis: žr. ant pakuotės.                           

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius pakuotę laikyti sandariai, vaikams ir gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Papildoma informacija
Prekės ženklasRoyal Canin
KodasROY0135

Charakteristikos

Augintinio amžiusJauniems
Veislės dydisVisoms veislėms
Baltymų šaltinisĮvairi mėsa

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje