Brit Fresh konservai šunims jautiena Beef & Pumpkin, 400 g

2,19 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: BRFR009
Aprašymas

Brit Fresh konservai šunims jautiena Beef & Pumpkin. Konservai su jautiena ir moliūgais. Visavertis pašaras šunims.

Brit Fresh – tai skanus, visavertis ir subalansuotas pašaras su tikra mėsa, organais, daržovėmis, vaisiais ir prieskoninėmis žolelėmis iš vietinių ūkių. Pagaminta naudojant šviežią mėsą, kuri yra kruopščiai apdorota.

Privalumai:

  • Receptas papildytas senoviniais augalais – bulvinėmis saulėgrąžomis;
  • Sudėtyje yra moliūgų, sėmenų, lašišų aliejaus, dumblių ir lapinių burokėlių;
  • Praturtintas tradicinėmis žolelėmis – rozmarinu, čiobreliu, medetka, kiaulpiene;
  • Idealus sauso maisto papildymas – padeda pagerinti maisto suvartojimą ir palaikyti šuns hidrataciją;
  • BE GLITIMO – BE SOJŲ – BE GMO – BE KONSERVANTŲ – BE DAŽIKLIŲ.

Sudedamosios dalys

Sudėtis: 68% jautiena, 13% sultinys, 10.8% moliūgai, 2% obuoliai, 2% mineralai, 1% žolelės (rozmarinas, čiobrelis, medetka, kiaulpienė), 1% petražolės, 1% lašišų aliejus, 0.5% bulvinės saulėgrąžos, 0.5% sėmenys, 0.2% dumbliai ir lapiniai burokėliai.

Analitinės sudedamosios dalys: Žali baltymai 8.5%, žali riebalai 9.5%, žali pelenai 2.8%, žalia ląsteliena 0.7%, drėgmė 75.0%, kalcis 0.3%, fosforas 0.2%, natris 0.4%.

Maisto priedai 1 kg: Maistiniai priedai: vitaminas D3 (E671) 250 TV, vitaminas E (3a700) 150 mg, cinkas (3b606) 15 mg, geležis (3b103) 12 mg, manganas (3b502) 3 mg, kalio jodidas (3b201) 0.75 mg, varis (E4) 0.5 mg, biotinas (3a880) 0.2 mg.

Šėrimo rekomendacija

Patiekti kambario temperatūros. Kiekvienas šuo yra unikalus ir individualus, todėl ir jų šėrimo reikalavimai skiriasi priklausomai nuo veislės, aplinkos, amžiaus ir aktyvumo. Įtraukdami konservus į augintinio mitybos racioną sumažinkite sauso maisto dienos porcijos dydį. Užtikrinkite, kad šuo turėtų geriamo vandens. Rekomenduojamas dienos maisto kiekis: žr. ant pakuotės.

Laikymo sąlygos: Laikykite sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius laikykite šaldytuve. Tinkamumo vartoti pabaigos data ir partijos numeris yra nurodyti pakuotėje.

Papildoma informacija
Prekės ženklasBrit Fresh
KodasBRFR009

Charakteristikos

Augintinio amžiusSuaugusiems
Veislės dydisVisoms veislėms
Baltymų šaltinisJautiena

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje