Carnilove konservai šuniukams Wild Meat Salmon & Turkey Puppies, 400 g

2,69 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: CARN007
Aprašymas

Carnilove konservai šuniukams Wild Meat Salmon & Turkey Puppies. Visavertis šuniukų maistas su lašiša ir kalakutiena. Drėgnas begrūdis pašaras su dideliu kiekiu mėsos visų veislių šunukams (1-12 mėnesių).

Lašiša yra gerai virškinamų baltymų šaltinis. Tai yra gausus omega-3 nesočiųjų riebalų rūgščių šaltinis, kurie teigiamai veikia psichinį vystymąsi, širdies ir kraujagyslių sistemą ir medžiagų apykaitą (sumažina cukraus kiekį kraujyje).

Lašiša teigiamai veikia plaukų ir odos būklę. Kalakutiena yra turtingas virškinamųjų baltymų šaltinis, kurios sudėtyje yra daug mikroelementų, ypač cinko. Taip pat joje yra vitaminų B3 ir B6, kurie palaiko smegenų veiklą, raumenų tonusą ir yra būtini sveikam augimui.

Sudedamosios dalys

Sudėtis: Kalakutiena (47%), lašiša (20%), mėlynės (2%), spanguolės (2%), avietės (2%), mineralai (1%), lašišų aliejus (0,3%).

Analitinės sudedamosios dalys: Žali baltymai 11,1%, riebalų kiekis 6,6%, žali pelenai 2,5%, žalia ląsteliena 0,54%, drėgnis 75%.

Maisto priedai 1 kg: Vitaminas D (E671) 240TV, cinkas (E6) 18mg, manganas (ES) 3,6mg, jodas (E2) 0,9mg.

Šėrimo rekomendacija

Dienos kiekis priklauso nuo šuns amžiaus, dydžio aktyvumo lygio ir aplinkos. Rekomenduojamas dienos ėdalo kiekis nurodytas šėrimo lentelėje (ant pakuotės). Jūsų šuo visada turi turėti šviežio vandens atsigerti.

Laikymo sąlygos: Laikykite sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius laikykite šaldytuve.

Papildoma informacija
Prekės ženklasCarnilove
KodasCARN007

Charakteristikos

Augintinio amžiusJauniems
Veislės dydisVisoms veislėms
Baltymų šaltinisKalakutiena
Lašiša

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje