Solo konservai šunims ir katėms su bizoniena Bufalo, 100 g

1,85 €

  Išsiųsime per 1 darbo dieną.

Prekės kodas: SOLO009
Aprašymas

Solo konservai šunims ir katėms su bizoniena Bufalo. Vieno baltymo dietinis maistas katėms ir šunims, siekiant sumažinti netoleravimą maistui ir maistinėms medžiagoms.

Sudedamosios dalys

Sudėtis: 100% bizoniena.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 8,50%, žali riebalai 6,00%, žalia ląsteliena 0,30%, žali pelenai 2,50%, drėgmė 79,00%.

Šėrimo rekomendacija

Paros norma: 100/200g 4 kg kūno svoriui. Kiekį galima keisti atsižvelgiant į fizinį aktyvumą, amžių, veislę, fiziologinę būklę ir klimatą.

Patiekti kambario temperatūros. Naudoti, kai reikalingi gero skonio, gerai virškinami, aukštos biologinės vertės baltymai. Taip pat pasireiškus alergijai ar maisto netoleravimui, kad būtų sumažintas maisto ir maistinių medžiagų netoleravimas.

Naudojimo terminas: Nuo 3 iki 8 savaičių. Jei netoleravimo simptomai išnyks, produktas gali būti vartojamas neribotą laiką. Nepanaudotą kiekį laikyti šaldytuve. Prieš vartojant pašarą arba prieš pratęsiant jo vartojimą, pasikonsultuoti su mitybos ekspertu ar veterinarijos gydytoju.

Laikymo sąlygos: Laikykite sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius laikykite šaldytuve.

Papildoma informacija
Prekės ženklasSolo
KodasSOLO009

Charakteristikos

Baltymų šaltinisBizoniena

Ši svetainė naudoja slapukus, kurie reikalingi tam, kad ši svetainė veiktų tinkamai, ir yra išsaugomi jūsų įrenginyje.Privatumo politika

Prisijungti

Meniu

Palyginti0Mano įsiminti0

Jūsų krepšelis

Daugiau nėra prekių Jūsų krepšelyje